ΒΑΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟΥ… ΙΝΤΙΓΙΑ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την… αγαπημένη μας πλέον Λευκορωσία, να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα της Γκοροντέγια μετρά 9 under σε 10 αγωνιστικές! Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση, αλλά ταυτόχρονα και μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Στο αποψινό ματς με τη Νέμαν βάσει ρόστερ το φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, αλλά προσωπικά για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσω τα λίγα τέρματα…

Ο άσσος της Ζοντίνο γνωρίζει σημαντική πτώση από χθες. Δεν αποτελεί έκπληξη αν συγκρίνουμε τα φετινά αποτελέσματα μεταξύ των δύο αντιπάλων. Θυμίζω ότι η Ζοντίνο είναι αήττητη στην έδρα της, ενώ η Σμολεβίτσι δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη από την αρχή της σεζόν! Αυτόν τον άσσο σκέφτομαι να τον συνδυάσω με το no – goal διότι αφενός η Ζοντίνο έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ στο γήπεδό της και αφετέρου η Σμολεβίτσι διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Στην Β Τσεχίας η Ζιχλάβα η οποία διεκδικεί άνοδο, απέχει… παρασάγγας σε δυναμικότητα από τη Βάρνσντορφ που μετρά μόλις τρεις νίκες σε 18 αγωνιστικές. Καμία από αυτές δεν ήταν μακριά από την έδρα της, ενώ πρόκειται και για την ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία. Η Ζιχλάβα από την άλλη μεριά, έχει το απόλυτο των επιτυχιών στην έδρα της (9 στα 9) και μέσο όρο σημειώνει τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Θα μπορούσαμε λοιπόν ως ένα είδος… Fun bet να ρισκάρουμε στο 3-0 των γηπεδούχων.

Στη Γερμανία απογοητεύτηκα τόσο πολύ από τη Λεβερκούζεν στο ματς της Τρίτης με τη Βόλφσμπουργκ που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την εμπιστευτώ σε αποδόσεις της τάξεως του 1.70 κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Φράιμπουργκ. Προτιμότερος χίλιες φορές ο συνδυασμός του over και του g-g στον οποίο μας έχει … συνηθίσει η Λεβερκούζεν.

Στην Β κατηγορία απομένουν 6 αγωνιστικές για το φινάλε και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, ο ένας πόντος δεν θα… κακοπέσει ούτε στην Όσναμπρικ, αλλά ούτε στην Ρέγκενσμπουργκ. Οι δύο ομάδες έχουν από 33 και 35 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 28. Σημειώστε επίσης ότι από τη μέρα που ξανάρχισε το πρωτάθλημα, η Ρέγκενσμπουργκ έχει 3 στα 3 Χ! θα ήταν βολικό για όλους μας λοιπόν να φέρουν μια ισοπαλία όπως και στον πρώτο γύρο.

Ο άσσος της Ντάρμσταντ είναι αυτός που γνωρίζει τη μεγαλύτερη πτώση τις τελευταίες δύο μέρες. Αυτό δικαιολογείται βάσει κινήτρου και φόρμας καθώς η ομάδα είναι ανεβασμένη και διεκδικεί άνοδο. Η Γκρόιτερ Φιρτ αντιθέτως για μια ακόμη χρονιά φαίνεται ότι θα περιοριστεί κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Άλλο ένα σημείο που γνωρίζει σημαντική πτώση είναι στη Δανία το διπλό της Νόρτζελαντ. Θεωρώ ότι πρόκειται για μάλλον λογική επιλογή των παικτών, αν κρίνουμε από τις φετινές επιδόσεις των ομάδων, καθώς η Σίλκεμποργκ παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πετύχει μόλις τρεις νίκες σε 24 αγωνιστικές. Πρόκειται μάλιστα για τον σύλλογο που έχει δεχθεί τα περισσότερα (51) γκολ στην κατηγορία. Είναι αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι η Σίλκεμποργκ είναι η μοναδική ομάδα στη Δανία η οποία έχει δεχτεί τέρμα σε όλες της τις αναμετρήσεις από την αρχή της σεζόν! Παρόλα αυτά και εδώ επικρατούν τα 2-3 τέρματα, αφού στα 8 από τα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημειώθηκαν ή δύο ή τρία γκολ. Να συμπληρώσουμε τέλος, ότι η Νόρτζελαντ έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσε 11 νίκες και 4 ισοπαλίες στις 15 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Δεν γίνεται επίσης να αγνοήσουμε ότι τα 14 από τα 15 αυτά παιχνίδια έληξαν στο over. Εδώ λοιπόν προτίθεμαι να… αλλάξω τακτική και τη νίκη της καλύτερης και ποιοτικότερης ομάδας να τη συνδυάσω με τα πολλά γκολ, διότι η Νόρτζελαντ είναι ο σύλλογος που έχει πετύχει τα περισσότερα (46) γκολ στη Δανία. Από τη στιγμή λοιπόν που κοντράρονται η χειρότερη άμυνα με την καλύτερη επίθεση, θα αποτελέσει έκπληξη αν το ματς αυτό λήξει στο under…

Στην Ουγγαρία η Ζαλεγκερζέγκ θα πρέπει σήμερα οπωσδήποτε να ψάξει για το διπλό στην έδρα της ουραγού και υποβιβασμένης Καποσβάρι η οποία μετρά 21 νίκες σε 25 αγωνιστικές με τέρματα 19-57! Σημειώστε ότι έρχεται από 8 σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-24! Πρόκειται ασφαλώς για μια από τις χειρότερες ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι μάχονται για την παραμονή και επαναλαμβάνω ότι θα αποτελέσει μεγάλη αποτυχία για αυτούς αν σήμερα χάσουν βαθμούς εκεί μέσα. Το διπλό το βρίσκουμε στο 1.73 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Στην Σερβία τέλος, αν το εξετάσουμε καθαρά βάσει κινήτρου, τότε η Ιντίγια θα πρέπει να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και οι γηπεδούχοι απέχουν 5 πόντους από τη σωτηρία τους. Η Σουμπότιτσα από την άλλη μεριά, δεν διεκδικεί τίποτα απολύτως. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν η απόδοση δεν ήταν θελκτική, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με αυτό το ματς. Το 2.70 του άσσου στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] όμως, το θεώρησα αρκετά δελεαστικό… (φωτο ο Ίλις της Ιντίγια που έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας)

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ