ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ…

Καλημέρα. Όλα τα είχαμε, τα ματς των εθνικών ομάδων μας έλειπαν αυτή την περίοδο. Μιλάμε για μια χρονική στιγμή που όλα τα πρωταθλήματα βρίσκονται στην κρισιμότερη καμπή τους καθώς κρίνονται και παίζονται οι κόποι ολόκληρης της σεζόν. Παιχνίδια σε άδειες εξέδρες και ομάδες με αρκετές και σημαντικές απουσίες λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Βέβαια εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε με όλα αυτά τα παιχνίδια διότι δεν έχουμε και άλλα περιθώρια επιλογών.

Γενικότερα πάντως δεν νομίζω ότι θα έχουμε σημαντικές εκπλήξεις αυτές τις μέρες. Σήμερα για παράδειγμα περιμένω από τη Γαλλία και το Βέλγιο να αποδείξουν την ανωτερότητά τους εντός αγωνιστικού χώρου.

Φαβορί για μένα είναι και η Σερβία στο αποψινό ματς με την Ιρλανδία στο Βελιγράδι. Τους Σέρβους τους ανέλαβε ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς και αν κρίνω από τις επιλογές του, είναι αποφασισμένος να στηριχτεί στους παλιούς καλούς παίκτες. Οι Ιρλανδοί έχουν στο ρόστερ τους μόνο παίκτες που αγωνίζονται σε βρετανικές ομάδες κυρίως μικρότερων κατηγοριών. Ο μοναδικός παίκτης που έχει φύγει από το… νησί είναι ο Κίλεν που αγωνίζεται στην Άντερλεχτ.

Κρατάμε λοιπόν Σερβία, Βέλγιο και Γαλλία ως τριάδα και από εκεί και πέρα θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε και στο διπλό του Μαυροβούνιου, καθώς η Λετονία δεν μας έχει δείξει τίποτα απολύτως τα τελευταία χρόνια. Το Μαυροβούνιο διαθέτει καλύτερους ποδοσφαιριστές και έχει ως νέο προπονητή τον έμπειρο Ραντούλοβιτς.

Στο Σλοβενία – Κροατία το over κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις (2.18 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 10 παιχνίδια της Κροατίας έληξαν στο over και το g-g!

Τέλος, προσωπικά σκέφτομαι να ρισκάρω και στο… ξερό Χ της αναμέτρησης της Τουρκίας με την Ολλανδία. Ο 7ος όμιλος δεν είναι τόσο δύσκολος για να πρέπει οπωσδήποτε οι Ολλανδοί να κυνηγήσουν τη νίκη απόψε. Ακόμα και η ισοπαλία τους κάνει και επειδή οι Τούρκοι δεν έχουν ευκαταφρόνητο σύνολο, ίσως τελικά όντως εμφανιστεί ένα αρκετά βολικό Χ.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας το οποίο εννοείται ότι είναι μικρό.

Με τα ματς των u21 δεν ασχολήθηκα, διότι έχω αρκετό καιρό να παρακολουθήσω τις συγκεκριμένες ομάδες, αλλά αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη στήλη των αποδόσεων σε πτώση προκειμένου να δείτε τι ποντάρουν εκεί.

Για το πρωτάθλημα της σούπερ Λιγκ 2 ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται τη Δόξα Δράμας. Εκτός από το κλασικό πλέον under των γηπεδούχων, εδώ θα μπορούσαμε να δούμε και τον άσσο, καθώς οι δραμινοί ταξίδεψαν χωρίς πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές στη Λάρισα. Για την ακρίβεια θα λείψουν πέντε παίκτες που συνήθως αγωνίζονται από την αρχή. (ERT Sports, 15.00μμ)

Από τη πρωτάθλημα της Β Ρωσίας θα κρατήσω δύο σημεία. Το διπλό της Νίζνι και τον άσσο της Φάκελ. Η Νίζνι διεκδικεί άνοδο και εκτός έδρας μετρά εννιά διπλά σε 15 παιχνίδια. Είναι φορμαρισμένη και φιλοξενείται από την Τογκλιάτι η οποία βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού με 16 ήττες στο παθητικό της.

Η Φάκελ Βορονέζ αυτή τη στιγμή είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, έχοντας σκοράρει συνολικά 14 φορές. Φιλοξενεί τη μέτρια Ίρτις Ομσκ η οποία μετρά μόλις τρία διπλά από την αρχή της σεζόν.

Στην Κολομβία τέλος, αρχικά επιλέγω τον άσσο της Ατλέτικο Νασιονάλ η οποία είναι σχεδόν αλάνθαστη στην έδρα της με πέντε νίκες και μια ισοπαλία και τέρματα 17-4. Υποδέχεται τη μέτρια και ντεφορμέ Τζαγκουάρες η οποία αποδυναμώνεται πολύ όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της.

Στον αγώνα της Αμέρικα Ντε Κάλι με την Μεντεγίν, θα επιλέξω το under, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 5 στα 5 εντός και οι φιλοξενούμενοι πέντε στα έξι εκτός! Εδώ πάντως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, διότι η Αμέρικα έχει επτά Χ σε δώδεκα παιχνίδια, με τέσσερα στα πέντε στην έδρα της! Η δε Μεντεγίν έρχεται από πέντε ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές. Δεν έχω λοιπόν κανένα λόγο να ποντάρω στο χαμηλό 1.60 του άσσου εδώ, από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι φέρνουν τόσες πολλές ισοπαλίες.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] : ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση το να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες και να έρθει over 3.5 ο αγώνας. Πιο συγκεκριμένα το δίνει στο 3.75.

Και μην ξεχνάτε το Build A bet. Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται τώρα σε ένα στοίχημα.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ