ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ… ΠΕΡΣΙΝΑ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η 16η αγωνιστική ολοκληρώνεται στην Τούμπα με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ (φωτο) με τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν πάλι τα… περσινά καθώς εδώ και 5 αγωνιστικές κερδίζουν χωρίς να δέχονται τέρμα. Έχω την αίσθηση ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί και απόψε απέναντι στον μέτριο και αναξιόπιστο φέτος Ατρόμητο. Μάλλον δηλαδή θα συνδυάσω τον άσσο με το no – goal. (1.83 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στην Σούπερ Λιγκ 2 τα Χανιά εντυπωσιάζουν μακριά από την έδρα τους, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές παραμένουν αήττητα με συντελεστή τερμάτων 8-1! Η αποψινή «μάχη της Κρήτης» θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο του ΟΦΗ και για μένα πρώτο σημείο είναι το under και ακολούθως το Χ. Θυμίζω ότι ο Εργοτέλης διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Στην Τσάμπιονσιπ τόσο η λογική όσο και η φόρμα… δείχνουν εμφανώς τον άσσο της Μπλάκμπερν, η οποία έρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Η Γουίγκαν αντιθέτως παραμένει χωρίς νίκη για 10 σερί αγωνιστικές. Επειδή όμως πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι, δεν… τρελαίνομαι με τις αποδόσεις του 1.60. Η Γουίγκαν πάντως, είναι μια ομάδα που δέχεται γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν π.χ. ψάξουμε τα τέσσερα τελευταία αποτελέσματά της όπου δέχθηκε συνολικά επτά γκολ, θα διαπιστώσουμε πως και τα επτά σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο. Σκεφτόμουν λοιπόν αντί για τον άσσο να προτιμήσω αυτό το στοίχημα που πληρώνει και σαφώς καλύτερα. (2.07 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Τουρκία τέλος, η Τράμπζονσπορ η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε επτά παιχνίδια μακριά από την Τραπεζούντα, φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Κόνιασπορ που παραμένει χωρίς νίκη για οκτώ σερί ματς. Μέσα στο Ικόνιο μετρά μόλις μια νίκη σε επτά αγωνιστικές έχοντας σκοράρει μόνο πέντε φορές! Η Τράμπζονσπορ αντιθέτως διαθέτει μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην Τουρκιά. Εν γνώσει μου ότι οι Τούρκοι αποτελούν αρνητικό παράδειγμα αξιοπιστίας, θα ρισκάρω στο διπλό του… καθώς δεν έχω και πολλά περιθώρια επιλογών από το σημερινό μικρό πρόγραμμα. (2.50 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στο άλλο τουρκικό ματς έχουμε δύο ομάδες που φέρνουν πολλά under. Η μεν Ντενίζλισπορ έχει 6 στα 7 εντός και η δε Αλάνιασπορ 6 στα 7 εκτός… Έχουν και ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό, ότι στην πλειονότητα των αγώνων τους ειδικά το τελευταίο διάστημα, σπανιότατα σκοράρουν ή δέχονται γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Οι αριθμοί και η στατιστική λοιπόν μας οδηγούν τόσο στο under όσο και στο Χ του ημιχρόνου.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ