ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ

Καλημέρα. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο Ολυμπιακός (φωτο) συμπλήρωσε τρία διαδοχικά παιχνίδια (με Οσμάνλισπορ, Ατρόμητο και Πανιώνιο) που δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα γκολ μέσα στο Καραϊσκάκης! Δεν έχω πρόχειρα στατιστικά στοιχεία των περασμένων σεζόν, αλλά έχω την αίσθηση – βεβαιότητα –  ότι κάτι τέτοιο πρέπει να έχει πάρα πολλά χρόνια να συμβεί…

Μετά από την ήττα από τον Πανιώνιο, ακούσαμε έντονες αποδοκιμασίες από την εξέδρα τόσο προς τον Μπέντο, όσο και προς τους παίκτες της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, καθώς έχουν μάθει να σαρώνουν τους τίτλους και να κερδίζουν σχεδόν τους πάντες κάθε εβδομάδα. Φέτος όμως παρατηρείται μια αδικαιολόγητη αστάθεια και νωθρότητα σε αρκετά παιχνίδια. Κάπως έτσι κύλησε και το πρώτο ματς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Το τελικό 0-0 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς και η ομάδα του Περιστερίου ελπίζει  σε πρόκριση στα ημιτελικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας για το πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το κύπελλο και το αποψινό παιχνίδι. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις συνήθως σημειώνονται πολύ λίγα γκολ και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το λάβουμε υπόψη μας.

Ο Ατρόμητος αναγεννήθηκε από τη στιγμή που τον ανέλαβε ο Σα Πίντο και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Έχω την αίσθηση βέβαια ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα προκριθεί, Αυτό όμως μπορεί να συμβεί ακόμα και με μια ισοπαλία της τάξεως του 1-1. Δεν πρόκειται λοιπόν να σπεύσω να ποντάρω στο διπλό του 1.50. Θα προτιμήσω να ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου, διότι αναμένω ένα πολύ κλειστό και προσεκτικό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο. Ίσως τελικά πληρώσει το Χ ημίχρονο – διπλό τελικό. Προσωπικά όμως θα κρατήσω μόνο το ένα… σκέλος.

Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έχει περάσει στα ημιτελικά καθώς το βρίσκω δύσκολο να πετύχει δύο γκολ μέσα στην Τούμπα η Ξάνθη. Εννοείται ότι δεν ασχολούμαι με το 1.25 του άσσου και αν έπρεπε οπωσδήποτε να κινηθώ κάπου, θα προτιμούσα τη λύση των 2-3 τερμάτων. Πάντως τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Ξάνθη ακολουθούν δύο πολύ κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια στην προσπάθεια που καταβάλουν να πλασαριστούν στην τετράδα των play off. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως λέγαμε και νωρίτερα, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ η ομάδα της Θράκης φιλοξενεί τον Πλατανιά.

Γενικότερα πάντως το σημερινό πρόγραμμα δεν έχει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Για το ελβετικό κύπελλο η Βασιλεία υποδέχεται τη Ζυρίχη και έχω επιλέξει το συνδυασμό του άσσου με το over. Οι δύο ομάδες έχουν… προσωρινά μια κατηγορία διαφορά, καθώς από τη νέα σεζόν η Ζυρίχη επιστρέφει στα μεγάλα ελβετικά σαλόνια. Η Βασιλεία βέβαια παραμένει ανώτερη και ενδιαφέρεται για το κύπελλο, καθώς το πρωτάθλημα το έχει ήδη «καθαρίσει». Να σημειώσουμε πάντως, ότι οι δύο ομάδες έχουν φέρει 7 σερί over τα τελευταία χρόνια μέσα στη Βασιλεία.

Στην Ισπανία η Σεβίλλη συνεχίζει την εξαιρετική φετινή της πορεία, καθώς παραμένει πολύ κοντά στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα στην Ανδαλουσία συμπλήρωσε εννέα νίκες σε 11 παιχνίδια και σήμερα υποδέχεται την Μπιλμπάο που όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της αποδυναμώνεται απίστευτα. Από τους 38 βαθμούς που έχει συλλέξει, μόνο οι 8 προήλθαν από εκτός έδρας παιχνίδια. Το άλλο το έχετε προσέξει; Πρόκειται για την ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα (7) εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. Η Σεβίλλη έχει και την παράδοση με το μέρος της (47-20-13) και παρά τις απουσίες της πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Φαβορί είναι και η Ατλέτικο κόντρα στην ντεφορμέ Λα Κορούνια, αλλά εδώ δεν θα… αγοράσω διότι η διοίκηση των γηπεδούχων απομάκρυνε τον Γκαριτάνο, τον οποίο πλέον δεν ήθελε κανείς. Αυτές οι αλλαγές εμένα με… φοβίζουν και γι΄αυτό καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε.

Στην Κολομβία τέλος, η ανώτερη Ατλέτικο Νασιονάλ λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην υποδεέστερη Τζαγκουάρες. Επειδή όμως πρόκειται για μια ομάδα που δεν συνηθίζει να κερδίζει με μεγάλα σκορ και που δεν έχει δεχθεί ακόμα τέρμα, σκεφτόμουν να ρισκάρω στο συνδυασμό του άσσου με το under ο οποίος πληρώνει καλά. Την Τζαγκουάρες την κερδίζει κάθε χρόνο από το 2012 που οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν κατηγορία, αλλά οι τρεις από τις τέσσερις νίκες της είναι της τάξεως του 1-0 και του 2-0. Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και φέτος…

Καλή τύχη.

STOIXIMAN.GR

Ο STOIXIMAN.GR προσφέρει σε μηδενική γκανιότα τον σημερινό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό (3.10-1.47).  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ