ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ…

Καλημέρα. Το Champions League επιστρέφει με δύο αναμετρήσεις. Στην πρώτη η Μάντσεστερ Σίτι λογικά θα επιβληθεί της Ντόρτμουντ διότι οι δύο αυτές ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η φετινή Σίτι είναι εξόχως σταθερή από την αρχή της σεζόν, αφού κερδίζει σχεδόν πάντα! Στο Champions League στα τελευταία επτά παιχνίδια έβαλε 14 γκολ και δεν δέχθηκε ούτε ένα! Η Ντόρτμουντ από την άλλη μεριά, τα πηγαίνει μέτρια στη Γερμανία και παραμένει μια τυπική γερμανική ομάδα που είναι καλή μεν, αναξιόπιστη δε. Προσωπικά λοιπόν δεν βλέπω εκπλήξεις σε αυτή την αναμέτρηση και θα συνδυάσω τον άσσο με τα 2-3 γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι όμως, θα αναμετρηθούν δύο ποδοσφαιρικοί μύθοι. Φέτος η Λίβερπουλ μπορεί να έχει πετάξει λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα, στο Champions League ¨όμως τα πηγαίνει πολύ καλά και ο μεγαλεπήβολος στόχος της δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου. Βέβαια ως τον τελικό υπάρχει ακόμα δρόμος και είναι νωρίς για προβλέψεις και εκτιμήσεις.

Η Ρεάλ από την  άλλη μεριά, αντιμετώπισε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, κατάφερε όμως μετά από προσπάθεια παικτών, προπονητών και διοίκησης να παραμείνει εντός στόχων τόσο στην Πριμέρα όσο και στο Champions League. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Λίβερπουλ αν βρεθεί σε καλή βραδιά είναι ικανή να σου βάλει 4 γκολ και να τελειώσει το… πανηγύρι από τώρα. Η Ρεάλ δεν είναι ομάδα τέτοιου… στυλ, καθώς ακόμα και με το 1-0 θα είναι… ευτυχισμένη. Έξω παίζουν Λίβερπουλ και γι΄αυτό πέφτει η απόδοση του διπλού. Εγώ προσπάθησα να σχηματίσω μια πιθανή εικόνα του παιχνιδιού στο μυαλό μου και κατέληξα στο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα βλέποντας και παίζοντας στο Live. (στο 1.95 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που δίνει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα για το νικητή, για εγγραφή κλικάρετε παρακάτω)

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο σχετικά μικρό υπόλοιπο πρόγραμμα. Στην Τουρκία η Τράμζονσπορ έκανε μια μικρή κοιλιά, αλλά τώρα πλέον δείχνει να ξαναβρίσκει τον δρόμο της. Η ομάδα διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, έχει την καλύτερη άμυνα και σήμερα αντιμετωπίζει την μέτρια Καϊσέρισπορ που έχει τη χειρότερη επίθεση. Εδώ λοιπόν θα μπορούσαμε να δούμε συνδυαστικά τον άσσο με το no – goal βάσει αυτών των δεδομένων. Η πρόσφατη παράδοση της τελευταίας δεκαετίας είναι 10-2-1 υπέρ της Τράμζονσπορ και στις δύο έδρες.

Στο άλλο Τουρκικό ματς θεωρώ ότι αξίζει ένα μικρό ρίσκο στην ισοπαλία και εξηγώ αμέσως τους λόγους… Η Γκεζντέπε έχει 40 βαθμούς, η Ρίζεσπορ 35 και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 32. Επίσης οι δύο αυτές ομάδες έχουν από 10 και 11 ισοπαλίες αντίστοιχα. Από τη στιγμή λοιπόν που φέρνουν πολλά Χ και που ο ένας βαθμός θα αφήσει και τις δύο ικανοποιημένες, γιατί να μην μπω στην διαδικασία στο να ρισκάρω στο Χ;

Στην Κύπρο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ο οποίος έχει ξεμείνει από στόχους, λογικά θα χάσει από την ΑΕ Λεμεσού που χρειάζεται τους βαθμούς. Εδώ θα συνδυάσω τον άσσο με τα 2-3 γκολ τα οποία φέρνουν πολύ συχνά και οι δύο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 στα 10 πιο πρόσφατα και οι γηπεδούχοι 5 στα 6. Εν τω μεταξύ έχουν φέρει 2-3 γκολ στα 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Στην Τσεχία η Σίγκμα Όλομουτς έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους και σήμερα φιλοξενεί μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς για έξοδο στο Champions League. Πρόκειται για τη φορμαρισμένη Σλοβάτσκο που τις τελευταίες 12 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο και αήττητη Σλάβια Πράγας, σε ένα ματς που προηγήθηκε με 2-1 στο ημίχρονο αλλά έχασε στο τέλος 2-3. Η Σλοβάτσκο έχει 8 διπλά σε 11 αγωνιστικές και παραδόξως το διπλό της κυκλοφορεί σε… υψηλά για την εποχή επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα το βρήκα στο 2.60 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]. (για εγγραφή κλικάρετε παρακάτω)

Στη Νάσιοναλ Γαλλίας διαπίστωσα ότι έχει πέσει χαμηλά η απόδοση του Χ στο Λαβάλ – Μπαστιά και νομίζω ότι καταλαβαίνω τον λόγο… Η Λαβάλ απέχει τέσσερις βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού έχοντας όμως παιχνίδια λιγότερα από τους υπόλοιπους. Η Μπαστιά απέχει 10 βαθμούς από την 3η Ορλεάν και νομίζω ότι δεν απειλείται όσον αφορά στην άνοδο τις έξι αγωνιστικές που απομένουν. Εξάλλου πρόκειται για μια ομάδα που φέρνει πάρα πολλές ισοπαλίες. Για την ακρίβεια πάνω από τα μισά παιχνίδια της έχουν λήξει στο Χ (14 στα 27). Η ισοπαλία αυτή αναμένεται να πέσει και άλλο και προσωπικά δεν θα ξαφνιαστώ αν τη δω να κυκλοφορεί πέριξ του 2.00. (στο 2.77 το έχει ακόμα ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Λιγκ 2 Σκωτίας τέλος, δεν βλέπω έκπληξη στην αναμέτρηση Εδιμβούργο – Ανάν. Οι γηπεδούχοι των τεσσάρων συνεχόμενων νικών, διεκδικούν άνοδο και έχουν καλό ρόστερ. Η Ανάν από την άλλη μεριά, έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη καθώς η τελευταία της επιτυχία σημειώθηκε στις 21 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους. Να προσθέσουμε ότι από το 2017 και μετά το Εδιμβούργο μετρά 9 νίκες στα 11 μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες. Τον άσσο θα τον συνδυάσω με το over διότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία.

Καλή τύχη και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ