ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ…

Καλημέρα. Τα τρία σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα θα ήταν καθαρές… τριπλές σε ένα δελτίο ΠΡΟΠΟ. Προσωπικά τουλάχιστο, αδυνατώ να βρω σημείο, αλλά η αλήθεια είναι πως βρίσκω αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο των ισοπαλιών πρωτίστως στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ακολούθως στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός. Θα τα αφήσω όμως για το live και θα πάμε να δούμε το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην Κύπρο η Ομόνοια παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενείται από τον Εθνικό Άχνας ο οποίος έρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και θα αποτελέσει έκπληξη αν σπάσει αυτό το διπλό.

Στην πρέμιερ της Αγγλίας βλέπω g-g και over σε τρεις αναμετρήσεις. Η Λέστερ και η Άστον Βίλα σκοράρουν ακατάπαυστα και ήδη συνολικά έχουν πετύχει 23 γκολ τις πρώτες αγωνιστικές! Η επίθεση της Τότεναμ πετάει… φωτιά ενώ η Γουεστ Χαμ έβαλε επτά γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια της!

Η Μπράιτον μετρά μόνο over με συντελεστή τερμάτων 8-10, τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας που και αυτή δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί και γειτονικό ντέρμπι μίσους, οπότε εκτός από το over των γκολ, εξετάζουμε και το over των καρτών…

Παραμένουμε στους ίδιους ρυθμούς των πολλών τερμάτων και στη Γερμανία παίζοντας over στο Σάλκε – Ουνιόν Βερολίνου. Εδώ παραδόξως η απόδοση του over είναι πολύ υψηλή και πιο συγκεκριμένα στο 2.00 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]! Θυμίζω ότι η Σάλκε έχει τη χειρότερη άμυνα με 15 γκολ παθητικό σε τρία παιχνίδια. Μέσο όρο δηλαδή, δέχθηκε πέντε ανά αναμέτρηση! Η Ουνιόν δεν κλείνεται στην άμυνά της, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν αρκετά γκολ και από τις δύο μεριές.

Στην Ελβετία η Βασιλεία ενισχύθηκε και άλλο μεταγραφικά με αρκετά καλούς παίκτες. Σήμερα παίζει με την ουραγό Ζυρίχη η οποία άλλαξε προπονητή (δείτε αλλαγές προπονητών). Θεωρώ λοιπόν ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο εδώ.

Η Σεν Γκάλεν παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο των επιτυχιών έως τώρα. Φιλοξενείται από την ανεπαρκή Λουκέρνη που αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] που είναι και η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορεί.

Στην Ιταλία η Φιορεντίνα είναι το φαβορί απέναντι στη νεοφώτιστη Σπέτσια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ουδέτερη Τσεζένα και οι τυπικά γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Γκαλαμπίνοφ που έχει πετύχει και τα τρία φετινά γκολ της ομάδας.

Στην Ισπανία αρχικά διατηρώ επιφυλάξεις για το 1.60 του άσσου της Βιγιαρεάλ διότι αφενός το ματς με τη Βαλένθια είναι τοπικό ντέρμπι και αφετέρου για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο καλύτερός τους παίκτης, ο Ζεράρ Μορένο.

Από τη Μπιλμπάο περιμέναμε πολλά περισσότερα διότι είχε ενισχυθεί, αλλά η ομάδα ξεκίνησε με τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές απέναντι σε βατούς αντιπάλους. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η αγωνιστική κατηφόρα και θεωρώ ότι σήμερα μπορεί όντως να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην μέτρια Λεβάντε η οποία έχει και αυτή τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια. Τους Βάσκους τους ευνοεί και η πρόσφατη παράδοση καθώς μετρούν πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα.

Στη Β Ισπανίας η Σαραγόσα είναι ανώτερη της Μάλαγα και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Ο άσσος κυκλοφορεί σε αρκετά καλές τιμές και πιο συγκεκριμένα στο 1.93 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στον αγώνα της Μιραντές με τη Μαγιόρκα θα επιλέξω το under και το X του ημιχρόνου και εξηγώ αμέσως τους λόγους… Η Μαγιόρκα έχει 5 στα 5 under και η Μιραντές 4 στα 5. Η Μαγιόρκα δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο και η Μιραντές έχει δεχθεί μόλις ένα…

Στο Βέλγιο η Αντβερπ ενισχύθηκε σημαντικά τις τελευταίες μέρες με πολλούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλες φιλοδοξίες και… πλούσιο πρόεδρο. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ από την άλλη μεριά βρίσκεται σε μεγάλη αγωνιστική πτώση και η άμυνά της παραπαίει. Το διπλό πληρώνει το πολύ καλό 2.10 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στην Ολλανδία θα συνδυάσω το διπλό με το over στην αναμέτρηση της Τσβόλε με την Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν εσχάτως αρκετά καλούς παίκτες όπως είναι ο Γκέτσε από τη Ντόρτμουντ και ο Φαν Χίνκελ από την Τσέλσι. Εδώ να σημειώσουμε ότι από το 2012 που η Τσβόλε ανέβηκε κατηγορία, η μεταξύ τους παράδοση δείχνει 7 διπλά σε 8 παιχνίδια για την Αϊντχόφεν!

Στη Ρουμανία το Ντιναμό Βουκουρεστίου – Κραϊόβα αποτελεί ντέρμπι, αλλά δεν μπορώ να μην σταθώ στις επιδόσεις των φιλοξενούμενων που συμπλήρωσαν 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Ντιναμό αντιθέτως το ίδιο διάστημα κατάφερε να κερδίσει μόνο την αδύναμη Γκαζ Μετάν.

Στην Τουρκία η Φενέρ πραγματοποίησε… άπειρες μεταγραφές στην προσπάθεια που καταβάλει να επιστρέψει στην κορυφή. Το πιο πρόσφατο απόκτημά της ήταν ο Πέλκας του ΠΑΟΚ! Το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και βρίσκω πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να παραμείνει αήττητη περνώντας νικηφόρα και από τη Σμύρνη στην αποψινή αναμέτρηση με την Γκεζντέπε (2.10 είναι η μεγαλύτερη απόδοση στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]).

Στην Πολωνία ο κορωνοϊός… χτύπησε την Σταλ Μίελετς και αυτός είναι ο λόγος που υποχωρεί η απόδοση του διπλού της Βίσλα Κρακοβίας. Επειδή όμως ακόμα δεν ξέρουμε τις ακριβείς λεπτομέρειες αναφορικά με τους παίκτες που θα απουσιάσουν, θα είμαστε φειδωλοί γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Βίσλα δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα…

Στη Δανία η εκκίνηση της Μπρόντμπι είναι ιδανική καθώς η ομάδα έχει τέσσερα στα τέσσερα. Παρόλα αυτά όμως δεν θα σπεύσω να ποντάρω στο διπλό καθώς η Σοντερίσκε έχει κερδίσει και τα δύο φετινά παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της, κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους όπως είναι η Μίντιλαντ και η Άαλμποργκ. Θα προτιμήσω το g-g και το over γιατί οι γηπεδούχοι έχουν τρία στα τέσσερα και οι φιλοξενούμενοι το… απόλυτο.

Στη Β Δανίας η Σκίβε συμπλήρωσε πέντε ήττες και μια ισοπαλία σε έξι αγωνιστικές. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση και σήμερα φιλοξενείται από την Χέλσινγκορ που συμπλήρωσε τέσσερις νίκες σε έξι ματς. Φαβορί οι γηπεδούχοι εδώ… (1.80 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Νορβηγία η ουραγός Αάλεσουντ περιμένει… υπομονετικά να τελειώσει η φετινή βασανιστική σεζόν και να επιστρέψει στην β κατηγορία. Έρχεται από επτά σερί ήττες, έχει σημειώσει μόλις μια νίκη σε είκοσι ματς, ενώ διαθέτει και με τεράστια διαφορά τη χειρότερη άμυνα. Ο άσσος της Στάμπαεκ λοιπόν, θα συνδυαστεί με το over…

Η Βαλερέγκα η οποία διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, θα πάει για το διπλό στην έδρα της μέτριας Σάντεφιορντ η οποία διαθέτει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, το τελευταίο διάστημα σκοράρουν με μοναδική ευκολία, οπότε θεωρώ πως για μια ακόμα φορά θα καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην Φινλανδία αν παίξουμε βάσει… βαθμολογικού πίνακα τότε σίγουρα θα επιλέξουμε τον άσσο της Κουόπιο. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Η Χόνκα έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα μακριά από το γήπεδό της σε σύνολο εννέα αναμετρήσεων. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα δέχθηκε μόλις τέσσερα γκολ! Επίσης τα τελευταία δύο χρόνια που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία δεν έχασε σε καμία από τις τέσσερις επισκέψεις της στην έδρα της Κουόπιο. Όλα τα παραπάνω στοιχεία θεωρώ ότι μας αποτρέπουν να ποντάρουμε στο φαβορί σε αυτό το ματς…

Στο Μεξικό η Πούμας μπορεί να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά την ισχυρή και αήττητη έδρα της και να επιβληθεί της Τολούκα που αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Να προσθέσουμε ότι η Πούμας έχει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση (16 γκολ) και η Τολούκα τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα (15 γκολ). (1.91 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στις ΗΠΑ τέλος, το Τορόντο δεν μας έχει δώσει… δικαιώματα αμφισβήτησης, καθώς παραμένει σταθερά καλό από την αρχή της σεζόν. Σήμερα φιλοξενεί την υποδεέστερη Ατλάντα και λογικά θα φτάσει σε μια ακόμα νίκη.

Εκεί όμως που η… επιστήμη σηκώνει τα χέρια είναι στον ακραίο φαβοριτισμό (1.45 ο άσσος) του Λος Άντζελες Γκάλαξι το οποίο συμπλήρωσε έξι σερί ήττες έχοντας δεχθεί συνολικά 19 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή πάνω από τρία ανά αναμέτρηση! Βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Δύσης έχοντας τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα και στους δύο ομίλους. Ποιος… τρελός λοιπόν θα ποντάρει χρήματα στο 1.45 αυτής της ομάδας; Δεν λέω βέβαια ότι το Βανκούβερ είναι κανένας… ποδοσφαιρικός κολοσσός, αλλά από την άλλη μεριά, έρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ πέρσι είχε κερδίσει το Λος Άντζελες με σκορ 3-4. Για μένα λοιπόν, η αποφυγή του 1.45 αυτού του άσσου, είναι δεδομένη και θα έπρεπε να διδάσκεται στα… πανεπιστήμια. Ουδόλως με ενδιαφέρει το τελικό σκορ. Ας κερδίσουν οι γηπεδούχοι με 5-0! Ότι και να γίνει στο τέλος, δεν έχει καμία λογική η τόσο χαμηλή απόδοση αυτού του σημείου.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ