ΑΠΟΧΗ ΛΟΓΩ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ…

Καλημέρα. Σήμερα αποφάσισα να μην ασχοληθώ με κανένα από τα οκτώ ματς του Champions League λόγω απελπιστικά χαμηλών αποδόσεων σε όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί! Θα μπορούσα να ψάξω για πιθανούς συνδυασμούς προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση, αλλά τελικά θα προτιμήσω να αφήσω μερικές από αυτές τις αναμετρήσεις για την ώρα διεξαγωγής των αγώνων και το Live bet. Για μένα κανένα απολύτως παιχνίδι από τα αποψινά δεν είναι… ασφαλές για την ομάδα – φαβορί που συνοδεύεται από πολύ χαμηλές αποδόσεις.

Και δεν αναφέρομαι βέβαια σε κάτι 1.10 όπως είναι η Μπάγερν και η Λίβερπουλ. Θα ποντάρει κανείς στο 1.30 τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στη Μασσαλία; Θα κοντράρω στο 1.75… κοτζάμ Άγιαξ με την Αταλάντα;

Αξίζει η Πόρτο να πονταριστεί στο 1.60 απέναντι στον καλό και επικίνδυνο φέτος Ολυμπιακό; Γι΄αυτό σας λέω… Αφήστε τα καλύτερα για το live και βλέπουμε…

Έτσι λοιπόν απόψε θα περιοριστούμε σε μερικά βρετανικά παιχνίδια καθώς πραγματοποιείται μια από τις πολλές φετινές εμβόλιμες αγωνιστικές στην Αγγλία.

Ξεκινώντας από την Τσάμπιονσιπ, το προφανές θα ήταν να κοντράρουμε τη Γουίκομπ η οποία μετρά 7 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Εμένα όμως κάτι με… τρώει σε αυτό το ματς και έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι οι τρεις τελευταίες ήττες της Γουίκομπ απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους ήρθαν δύσκολα με ένα γκολ διαφορά. Θυμίζω ότι από τη Νόργουιτς ηττήθηκε στις καθυστερήσεις. Από τη Ρέντινγκ έχασε άδικα με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Κόντρα στη Μίλγουολ προηγήθηκε αλλά το σκορ ανατράπηκε στο δεύτερο 45λεπτο. Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο το under διότι αφενός η Γουίκομπ έχει τη χειρότερη επίθεση και αφετέρου η Γουότφορντ μετρά 6 στα 7 under, τα πέντε εκ των οποίων είναι under 1.5 γκολ…

Η Μπάρνσλεϊ και η ΚΠΡ έχουν ήδη από τέσσερις ισοπαλίες σε επτά αγωνιστικές. Η Μπάρνσλεϊ έρχεται από τρία σερί Χ και η ΚΠΡ από τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Θεωρώ λοιπόν ότι η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι μπουκ δίνουν σαφέστατα πρώτο σημείο τον άσσο της Μπλάκμπερν στην αναμέτρηση με τη Ρέντινγκ, αγνοώντας προφανώς ότι οι λονδρέζοι έχουν 6 νίκες και μια ισοπαλία με τέρματα 11-1! Σε αυτό το ματς θα ρισκάρω στο 2 DNB που πληρώνει πολύ καλά. (2.62 το βρήκα στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Λιγκ 1 η Σάντερλαντ είναι έτοιμη να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη σχετικά προβλέψιμη Ροτσντέιλ. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το πρώτο φαβορί για την άνοδο και τις δύο τελευταίες χρονιά που βρέθηκαν στην ίδια κατηγορία με τη Ροτσντέιλ έχουν 4 στις 4 νίκες…

Η Τσάρλτον η οποία ενισχύθηκε πολύ μεταγραφικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση λοιπόν και λόγω υψηλής απόδοσης μπορεί και αυτή να παιχτεί στο άσσο DNB που πληρώνει 2.00 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Η Πόρτσμουθ μαζί με τη Σάντερλαντ λογικά θα διεκδικήσουν μέχρι εσχάτως την άνοδο. Σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Νορθάμπτον που έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Στα υπόψη πάντως είναι και τα 2-3 γκολ τα οποία φέρνουν ανελλιπώς οι φιλοξενούμενοι τις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Η Σριούσμπερι η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίτευξη του γκολ, έχει πετύχει μόλις μια νίκη από την αρχή της σεζόν. Απόψε έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ανώτερή της Φλίτγουντ και ο άσσος έχει προτιμηθεί από την πλειονότητα των παικτών. Αυτή τη στιγμή το βρίσκουμε στο 2.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Στο Πιτέρμπορο – Μπέρτον τα στοιχεία είναι… αμείλικτα υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι συμπλήρωσαν πέντε συνεχόμενες νίκες. Η Μπέρτον από την άλλη μεριά έρχεται από τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες και χάνει πολλή από τη δυναμικότητά της όταν απομακρύνεται από την έδρα της.

Η Ίπσουιτς η οποία είχε ξεκινήσει με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, ηττήθηκε στα δύο τελευταία εκτός έδρας ντέρμπι από Λίνκολν και Ντονκάστερ. Σήμερα όμως επιστρέφει στην έδρα της, όπου δεν έχει δεχθεί καν γκολ και είναι έτοιμη να επιστρέψει και στις νίκες απέναντι σε μια Τζίλιγχαμ που έρχεται από τρεις σερί ήττες με τέρματα 0-6. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις και την Ίπσουιτς την ευνοεί και η πρόσφατη παράδοση…

Στη Λιγκ 2, η Σκάνθορπ εξακολουθεί να τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές ήττες με τέρματα 2-15. Σήμερα φιλοξενεί την ισχυρή Σάλφορντ που θεωρείται μια από τις βασικές διεκδικήτριες της ανόδου. Το διπλό έχει παιχτεί και πληρώνει 1.83 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Μάνσφιλντ και η Μπάροου παραμένουν χωρίς νίκη μετά από 8 αγωνιστικές! Η διαφορά όμως είναι ότι η μεν Μάνσφιλντ ξεκίνησε τη σεζόν με φιλοδοξίες ανόδου και η δε Μπάροου έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά χρόνια να συναντηθούν, αλλά τις δύο τελευταίες φορές που η Μάνσφιλντ υποδέχθηκε τη Μπάροου, τη συνέτριψε με 8-1 και 7-0! Κάποια στιγμή η Μάνσφιλντ πρέπει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι σήμερα της παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Ο άσσος πληρώνει 2.39 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Ντόβερ έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-14! Απόψε υποδέχεται την αήττητη Ίστλιχ και θεωρώ ότι δικαιολογημένα υποχωρεί στην πλειονότητα των μπουκ η απόδοση του διπλού. Η Ίστλιχ είναι ανώτερη και πληρώνει 1.73 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Ρέξαμ τέλος, παρά το ότι διαθέτει αρκετά καλό ρόστερ, έχει μείνει πίσω στο βαθμολογία και η ανάγκη συγκομιδής βαθμών κρίνεται ως επιτακτική. Θεωρώ ότι έχει καλύτερη ομάδα από τη Μπαρνέτ και φαίνεται ότι την ίδια… άποψη με μένα έχουν και οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος αν κρίνω από τις αποδόσεις σε πτώση.

Καλή τύχη και όπως είπαμε και στην αρχή, εμείς θα τα ξαναπούμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ