ΑΝ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ… ΠΕΡΝΑΣ

Καλημέρα. Όπως χθες έτσι και σήμερα στα δύο από τα πέντε ζευγάρια του Champions League, η πρόκριση έχει κριθεί οριστικά και αμετάκλητα. Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε τη Στεάουα μέσα στο Βουκουρέστι με σκορ 0-5! Στο παιχνίδι αυτό οπού ο Αγουέρο έκανε χατ – τρικ, η αγγλική ομάδα θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα και… 10 γκολ, καθώς είχε τέσσερα δοκάρια και δύο χαμένα πέναλτι!

Η Γκλάντμπαχ κέρδισε 3-1 μέσα στη Βέρνη τη Γιουνγκ Μπόις και ουσιαστικά περιμένει και αυτή την κλήρωση των ομίλων, καθώς δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα να ηττηθεί με τρία γκολ διαφορά μέσα στο «Μπορούσια Παρκ» από την ελβετική ομάδα. Αυτά τα δύο ματς είναι ως μη γενόμενα από στοιχηματικής απόψεως, καθώς τόσο οι άσσοι όσο και τα over πληρώνουν απειροελάχιστα.

Πολύ μικρό όμως είναι και το 1.50 της Σάλτσμπουργκ. Η ομάδα της πόλης του Μότσαρντ, μπορεί να μεσουρανεί τα τελευταία χρόνια στην Αυστρία, αλλά είναι άλλο η Αυστριακή Μπουντεσλίγκα και άλλο το Champions League. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που εκπροσωπεί την παλιά καλή, πρώην γιουγκοσλαβική σχολή. Προτιμώ το γκολ – γκολ που το βρίσκουμε σε αποδόσεις της τάξεως του 2.00 έξω. Οι Κροάτες θα το παλέψουν για την πρόκριση και μέχρι στιγμής σκοράρουν σε όλα τα παιχνίδια τους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Άγιαξ θα πρέπει να ψάξει για γκολ και ενδεχομένως και για την νίκη μέσα στην Ρωσία, αλλά στην κάκιστη αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ. Το Σάββατο ηττήθηκε μέσα στο Άμστερνταμ από την Βίλεμ και αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα του από την συγκεκριμένη ομάδα, από το έτος ίδρυσης των δύο συλλόγων! Είχαν προηγηθεί 36 άσοι και τέσσερα Χ, σε σαράντα παιχνίδια! Όσοι παρακολουθήσατε τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα καταλήξατε στο συμπέρασμα ότι η ολλανδική ομάδα δεν προκρίθηκε επειδή ήταν ανώτερη, αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα υποτονικός και άστοχος στην ρεβάνς της Τούμπας. Ο «Αίαντας» νοσεί και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στις τάξεις της Ροστόφ. Οι Ρώσοι ξέρουν ότι τους παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Champions League και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν. Όπως γράφω και στην KINGBET που κυκλοφορεί βλέπω ή 1-1 και παράταση, ή 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Με άλλα λόγια, γκολ – γκολ και 2-3 γκολ…

Ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος απέκλεισε με απίστευτο τρόπο τη Ρόζενμποργκ στην προηγούμενη φάση (σημείωσε τρία γκολ στις καθυστερήσεις), καλείται απόψε να ανατρέψει στη Λευκωσία το εις βάρος του 1-0 από την Κοπεγχάγη. Το καλό για την κυπριακή ομάδα είναι ότι έχει δανό προπονητή (ΦΩΤΟ). Ο Τόμας Κρίστιανσεν γνωρίζει καλά τόσο την Κοπεγχάγη, όσο γενικότερα το ποδόσφαιρο των συμπατριωτών του. Θέλω να πιστεύω λοιπόν, ότι θα βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα την πρωταθλήτρια Δανίας. Δεν νομίζω ότι θα βιαστεί και θα ρισκάρει για να πετύχει ένα τέρμα.

Επειδή η Κοπεγχάγη είναι μια πολύ έμπειρη και επιθετική ομάδα, θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να δείξει την δέουσα προσοχή στην άμυνα. Επαναλαμβάνω ότι δεν χρειάζονται βιασύνες. Εδώ έβαλε τρία γκολ στις καθυστερήσεις στη Ρόζενμποργκ, δεν θα βρει ένα χρονικό σημείο σε ολόκληρο τον αγώνα, να πετύχει ένα τέρμα και να στείλει το ματς στην παράταση; Αν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ επιδείξουν υπομονή, επιμονή, συγκέντρωση, συγκρότηση, σύνεση, ψυχραιμία και πειθαρχία, θα πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα περάσουν στην επόμενη φάση. Τους το εύχομαι ολόψυχα διότι το αξίζουν.

Στοιχηματικώς όμως, θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου. (1.95 στην SPORTINGBET.GR)  Ελπίζω να προκύψει και άσσος τελικό…

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δεν με ενθουσιάζει για να μπω στην διαδικασία πονταρίσματος. Επειδή διεξάγονται αγώνες για το κύπελλο Βραζιλίας, σας υπενθυμίζω ότι η Ατλέτικο Μινέιρο δίνει την Κυριακή ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, καθώς φιλοξενείται από την συν διεκδικήτρια του τίτλου, Γκρέμιο. Θα κατέβει με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της και κάτω από αυτές τις συνθήκες, το 1.40 του άσσου κρίνεται ιδιαιτέρως επίφοβο. Η πορεία της Πόντε Πρέτα τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο άλλωστε, μόνο κακή δεν μπορεί να θεωρηθεί έως τώρα.

Σήμερα έχουμε και εμβόλιμη αγωνιστική στη Β Νορβηγίας. Σας υπενθυμίζω ότι η Κονγκσβίγκερ είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα. Έχει 16 στα 21 και 9 στα 10 μακριά από την έδρα της. Διατηρεί την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και σήμερα φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Κρίστιανσουντ που επίσης σκοράρει εύκολα.

Μια από τις καλύτερες έδρες στο πρωτάθλημα έχει η Στρόμεν, η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 10 παιχνίδια. Σήμερα φιλοξενεί τη μέτρια ΚΦΟΥΜ Όσλο η οποία εδώ και πολύ καιρό κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό και ουσιαστικά υποβιβασμένη Μπρίνε. Στον πρώτο γύρο η Στρόμεν κέρδισε εκτός έδρας με 1-3 και ίσως σήμερα πετύχει μια ακόμα νίκη…

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ