ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ…

Καλημέρα. Παρά το ότι απομένουν αρκετές αγωνιστικές (7) για το φινάλε των play off, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ομάδες που είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Η μία είναι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και η άλλη ο Αστέρας Τρίπολης. Βέβαια, οι Αρκάδες έχουν μαθηματικές πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη, αλλά όταν έχεις να κάνει με – συγκριτικά – μεγαθήρια από τα οποία απέχεις από 7 έως 10 βαθμούς, οι ελπίδες σου αγγίζουν το όριο της επιστημονικής φαντασίας. Από εδώ και πέρα λοιπόν όποιος από τους υπόλοιπους τέσσερις παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης είτε εντός είτε εκτός, οφείλει να διεκδικεί τη νίκη και μόνο τη νίκη. Η… σπόντα πάει προς την ΑΕΚ που σήμερα υποδέχεται την ομάδα της Τρίπολης (φωτο). Η «Ένωση» έρχεται από σπουδαίο διπλό στο «Βικελίδης», αλλά αν σήμερα χάσει βαθμούς, η νίκη αυτή θα πάει στράφι. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και η αλήθεια είναι ότι επειδή βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία, δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών. Ο Άρης τώρα τελευταία δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά και μάλλον θα στηρίζω τους «Πράσινους» διότι συνοδεύονται και από πολύ καλή απόδοση (2.65 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Αναφορικά με το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό σίγουρα ο τριπλασιασμός του διπλού αποτελεί πρόκληση, αλλά όπως προανέφερα, πλέον θα στηρίζω μόνο τις ομάδες που έχουν κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στην έδρα του και από τη στιγμή που οι αποδόσεις προσφέρονται για το συγκεκριμένο στοίχημα, θα επιλέξω τον 1 DNB.

Ας περάσουμε τώρα στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Στην Πρέμιερ η Άρσεναλ βρίσκεται στα καλύτερά της αυτή την περίοδο, καθώς προκρίθηκε εύκολα στο Europa league σκοράροντας πολλά γκολ, ενώ την ίδια ευστοχία παρουσιάζει και στο πρωτάθλημα. Πλέον οι κανονιέρηδες το μόνο που διεκδικούν είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά θεωρώ ότι θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Απόψε έχουν το λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ η οποία βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Η Άρσεναλ πέρα από τη φόρμα έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της από τη συγκεκριμένη ομάδα (Δείτε Προϊστορίες).

Στην Β Αυστρίας η Αούστρια Κλάγκενφουρτ διεκδικεί ακόμα με πιθανότητες την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία. Διαθέτει την παραγωγικότερη εντός έδρας επίθεση και σήμερα υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Γκράτσερ η οποία έχει μια από τις χειρότερες εκτός έδρας άμυνες. Η Αούστρια τις τελευταίες δύο αγωνιστικές πέτυχε συνολικά 11 γκολ! Νομίζω λοιπόν ότι ο συνδυασμός του άσσου με το over αποτελεί μια εύλογη επιλογή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στη Β Γερμανίας αρχικά είχα επιλέξει τον άσσο της Μπόχουμ, αλλά όταν μετά… θυμήθηκα το πόσο αλλοπρόσαλλη ομάδα είναι το Ανόβερο, λέω… άστο καλύτερα. Πήγα λοιπόν στο… επόμενο παιχνίδι και στο διπλό της Φορτούνα του Ντίσελντορφ. Η ομάδα αυτή διεκδικεί άνοδο και σήμερα φιλοξενείται από την αρνητική Όσναμπρικ που διαθέτει με τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα έχει υποστεί 11 ήττες σε 14 παιχνίδια και αυτή είναι μια από τις χειρότερες επιδόσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το διπλό της Φορτούνα πληρώνει 1.95 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι και η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορεί.

Στην Γ Γερμανίας πιστεύω ότι η Ίνγκολσταντ, η οποία διαθέτει την καλύτερη έδρα στην κατηγορία (11-3-1) δεν θα δυσκολευτεί να επικρατήσει της Μέπεν που μετά από την ουραγό Ουντερχάκινγκ έχει τις περισσότερες (17) ήττες στο πρωτάθλημα.

Στην Ιταλία πολλοί παίζουν Μίλαν, αλλά από τη στιγμή που ο Ιμπραΐμοβιτς είναι τιμωρημένος, προσωπικά δεν ακουμπάω…

Ο άσσος της φορμαρισμένης Λάτσιο είναι πιθανός, αλλά η απόδοση που τον συνοδεύει δεν δελεάζει κανέναν.

Τα υπόλοιπα τέσσερα ματς είναι μεγάλα ντέρμπι και αν έπρεπε να επιλέξω κάτι ίσως πήγαινα στο βολικό Χ στο Μπολόνια – Σπέτσια. Οι δύο ομάδες έχουν από 34 και 32 βαθμούς, απέχοντας 10 πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες και ας γίνει το ίδιο και σήμερα.

Για το Αταλάντα – Γιουβέντους το μόνο στοιχείο που έχω να παραθέσω το οποίο όμως παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τη μεταξύ τους παράδοση. Η Γιουβέντους παραμένει αήττητη για 32 σερί παιχνίδια και στις δύο έδρες! Η τελευταία νίκη της Αταλάντα εντοπίζεται πριν από 20 χρόνια! Μόνο και μόνο για να… τιμήσουμε την παράδοση λοιπόν, ίσως αξίζει το 2 DNB της Γιούβε.

Στην Ισπανία με τη φόρα που έχει πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης, το πιθανότερο είναι να επικρατήσει και της συμπολίτισσας Χετάφε που δεν είναι καλά τελευταία… Το διπλό αυτό προκειμένου να αποκτήσει αξία, θα συνδυαστεί με τον άσσο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα υποδέχεται την ουραγό Εϊμπάρ και αν δεν κερδίσει ούτε τώρα, νομίζω ότι θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να σβήνει τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Σας θυμίζω ότι πριν από έναν μήνα η διαφορά από την Ρεάλ ήταν 8 πόντοι και τώρα πλέον είναι στον ένα! Αν λοιπόν γκελάρει απέναντι στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, τότε η Ρεάλ εκτός απροόπτου θα την προσπεράσει στην κατηγορία και αν συμβεί κάτι τέτοιο μετά άντε… βγάλτε την από την κορυφή. Εκεί θα μείνει εως το φινάλε. Ο συνδυασμό των δύο αυτών σημείων πληρώνει το υψηλό κατά τη γνώμη μου 2.50 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στο Κάντιθ – Θέλτα θεωρώ ότι βολεύει το Χ διότι οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται 10 βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Με έναν βαθμό πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσουν στη συνέχεια…

Για τον ίδιο λόγο θα ρισκάρω στην ισοπαλία στο Ρεμς – Μετς στη Γαλλία. Οι δύο ομάδες έχουν από 40 και 42 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή είναι στους 30. Απομένουν μόνο 6 αγωνιστικές και με την ισοπαλία κατά την προσωπική μου γνώμη η εξασφάλιση της παραμονής είναι βεβαιότατη.

Το τεράστιο σερί των ηττών της Ντιζόν, χαρίζει προβάδισμα στη φορμαρισμένη Νις που έρχεται από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Ντιζόν έχει ήδη υποβιβαστεί και παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει πετύχει καμία νίκη στην έδρα της μετά από 16 αγωνιστικές! Η Νις έχει περισσότερες νίκες εκτός από ότι εντός (7-5) και το διπλό της πληρώνει 1.82 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Β Πορτογαλίας παίζει ο τελευταίος με τον πρώτο και οι μπουκ δίνουν 2.40 στο διπλό! Η Πόρτο Β με την Εστορίλ απέχουν… έτη φωτός στο πρωτάθλημα. Σκεφτείτε ότι η Εστορίλ έχει 10 διπλά, ενώ η Πόρτο Β μετρά μόλις πέντε νίκες συνολικά από την αρχή του πρωταθλήματος! Δεν ξέρω αν οι μπουκ ξέρουν κάτι που εγώ δεν γνωρίζω, αλλά ένα διπλό του 1.40 το μετέτρεψαν σε 2.40!

Η Τσάβες κυνηγά τη Βισέλα για να της κλέψει τη δεύτερη θέση και σήμερα υποδέχεται την υποδεέστερη Βισέου. Επειδή οι γηπεδούχοι αυτή την περίοδο είναι οι πιο φορμαρισμένοι στην κατηγορία θα τους εμπιστευτώ.

Στη Ρωσία οι απουσίες της Ουράλ χαρίζουν προβάδισμα στη Ρουμπίν Καζάν που μετρά τις περισσότερες (8) εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Η Ουράλ έχει 6 όλες και όλες από την αρχή της σεζόν…

Η διεκδικήτρια του τίτλου Σπαρτάκ Μόσχας, λογικά δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει την Ούφα, η οποία δέχεται γκολ με το τσουβάλι τελευταία.

Την προηγούμενη αγωνιστική έτυχε να παρακολουθήσω το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ροτόρ και αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι μοσχοβίτες έπαιζαν με υπέρ το δέον πάθος. Ομολογώ ότι με ξάφνιασε αυτό και επειδή τέτοιου είδους ομάδες τις σέβομαι και τις εκτιμώ, θα της δώσω προβάδισμα για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τη Σότσι. Η απόδοση του διπλού γνωρίζει πτώση και αυτή τη στιγμή πληρώνει το πολύ καλό 2.04 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Β Σουηδίας αν κρίνουμε από τις μεταγραφές και το ρόστερ των ομάδων, τότε η Σούντσβαλ διατηρεί σαφές προβάδισμα για τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με τη Βάρναμο.

Στο Μεξικό η Μοντερέι η οποία δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στην έδρα της, αναμένεται να επικρατήσει της μέτριας Πατσούκα από την οποία δεν έχει ηττηθεί τις τελευταίες 11 φορές που συναντήθηκαν στο πρωτάθλημα.

Στην Αργεντινή η Ντεφένσα έχει το μυαλό της περισσότερο στο ματς της Τετάρτης με την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε στο Εκουαδόρ για την πρεμιέρα των ομίλων του Λιμπερταδόρες. Ευνοϊκή συγκυρία για την… Αργεντίνικη Ιντεπεντιέντε προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Στην Κολομβία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν ισοβαθμεί με την Αμέρικα Ντε Κάλι στην 8η θέση που είναι και η τελευταία των Play off. Η Μεντεγίν φιλοξενείται από την αδιάφορη Όνσε Κάλντας και η Αμέρικα Ντε Κάλι έχει να αντιμετωπίσει μια πιο δύσκολη ομάδα που είναι η Ντεπόρτες Τολίμα. Όλα τα ματς ξεκινούν την ίδια ώρα (23.30) και οι… ξενύχτηδες σαν και μένα θα είμαστε εκεί για να τα παρακολουθήσουμε Live.

Το ίδιο ακριβώς θα κάνουμε και με την τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο όπου γίνεται… χαμός για μια θέση στα play off του Europa League (ώρα έναρξης 19.00). Επειδή όμως το ένα αποτέλεσμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το άλλο και οι μνηστήρες είναι πάρα πολλοί, η όποια ανάλυση θα ήταν περιττή αυτή την ώρα. Σήμερα φαίνεται ότι μαζεύτηκε πολλή δουλειά στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”], αλλά για κάτι τέτοια… ζούμε εμείς οι παίκτες του στοιχήματος. Ραντεβού εκεί λοιπόν.

Υ.Γ.  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΟΟΚΕΝΕΜΥ.COM ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ