ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τα δικά μας, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τους άσσους του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, λόγω… απελπιστικά χαμηλών αποδόσεων. Αν έπρεπε να επιλέξω κάτι λοιπόν, θα προτιμούσα να ρισκάρω στην ισοπαλία στο Πανιώνιος – Ξάνθη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 32 πόντους και αν προσθέσουν έναν ακόμα βαθμό στο σακούλι τους, θα εδραιώσουν τη θέση τους στην τετράδα των play off. Ούτως ή άλλως, πρόκειται για δύο ισοδύναμες ομάδες που συνηθίζουν να φέρνουν πολλές ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Για την ακρίβεια, τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, που έδωσαν στην Νέα Σμύρνη, έληξαν χωρίς νικητή…

Στη Γερμανία η εξαιρετική φέτος Άιντραχτ, διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις, ένα εισιτήριο για το Champions League. Προέρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Σάλκε, ενώ μέσα στη Φρανκφούρτη δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα. (5-3-0). Σήμερα υποδέχεται την ουραγό και ουσιαστικά καταδικασμένη Ντάρμσταντ που μακριά από το γήπεδο της έχει οκτώ ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 4-20!

Στο Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ, βλέπουμε σε υψηλές αποδόσεις το over και αυτό είναι σχετικά παράδοξο, από τη στιγμή που η Βέρντερ συμπλήρωσε 15 over σε 18 αναμετρήσεις! Αν κοιτάξουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια των τελευταίων ετών, θα βρούμε τέσσερις σερί over και γκολ – γκολ μαζί…

Στην τρίτη κατηγορία, το Μαγδεμβούργο μπορεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην προτελευταία Σβικάου, η οποία μετρά μόλις πέντε νίκες σε 20 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν μεταγραφικά προκειμένου να μπορέσουν στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. (1.85 στον STOIXIMAN.GR)

Στο άλλο ματς ανάμεσα στην Μούνστερ και τη Χάνσα(φωτο), θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με ένα λανθασμένο σετ αποδόσεων… Η γηπεδούχος ομάδα που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αποδυναμώθηκε μεταγραφικά, ενώ από την άλλη μεριά η έμπειρη Χάνσα ενισχύθηκε. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε επίσης, ότι η Χάνσα Ρόστοκ έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία με μία μόλις ήττα σε εννέα παιχνίδια. Διατηρεί μάλιστα και την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα, καθώς έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ. Τα τελευταία τρία χρονιά, φεύγει αλώβητη από εκεί μέσα και μπορεί το ίδιο να πράξει και φέτος. (Το 3.62 της GOALBET αποτελεί την υψηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί)

Για τα ιταλικά παιχνίδια έγραψα σχετικά στην KING BET που κυκλοφορεί. «Όποιος την προηγούμενη εβδομάδα είχε την… φαεινή ιδέα να επενδύσει πάνω στα ιταλικά φαβορί, θα το έχει ήδη μετανιώσει πικρά. Η Νάπολι έφερε ισοπαλία μέσα στην έδρα της με την ανύπαρκτη Παλέρμο και έσπασε ο άσσος του 1.07! Η φορμαρισμένη Φιορεντίνα που προηγήθηκε δύο φορές (2-0 και 3-2) κόντρα στην Τζένοα, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ισοφαρίστηκε σε 3-3 και έσπασε ο άσος του 1.50. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία με την Κροτόνε.

Η Λάτσιο γνώρισε την ήττα μέσα στην ισχυρή έδρα της από τη μέτρια Κιέβο που ερχόταν από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-13!

Η Ρόμα έφαγε τρία γκολ από τη Σαμπντόρια που είχε να κερδίσει από τις αρχές Δεκεμβρίου. Αν προσθέσουμε και την ήττα της Μίλαν από την εξίσου ντεφορμέ Ουντινέζε, τότε θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε πραγματική… σφαγή στο Καμπιονάτο.»

Οι μπουκ όμως συνεχίζουν και αυτή την αγωνιστική να προσφέρουν σε πολύ χαμηλές αποδόσεις τα μεγάλα και τα μικρότερα φαβορί. Θα ποντάρει κανείς στο 1.40 της Αταλάντα; Δεν νομίζω… Εμπιστεύεται κανείς τη ντεφορμέ Μίλαν στο 1.45 απέναντι σε μια Σαμπντόρια που έριξε τριάρα στη Ρόμα; Αξίζει να ποντάρει κανείς τα χρήματά του, σε διπλό του 1.45 μιας ομάδας που δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο; Στη Λάτσιο αναφέρομαι, η οποία φιλοξενείται από την ουραγό Πεσκάρα.

Στο σημερινό πρόγραμμα πάντως, δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ. Η «μεγάλη κυρία» έχει το απόλυτο των επιτυχιών στην έδρα της, καθώς συμπλήρωσε 11 νίκες σε 11 παιχνίδια. Η Ίντερ από την άλλη μεριά όμως, βρίσκεται στα… καλύτερά της, καθώς συμπλήρωσε επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα δέχθηκε μόλις δύο τέρματα! Ούτε και εδώ λοιπόν θεωρώ ότι αξίζει να επενδύσει κανείς τα χρήματά του πάνω σε έναν άσσο που πληρώνει δυσανάλογα για τις ιδιαιτερότητες που έχουν πάντα αυτά τα σπουδαία ντέρμπι.  Προσωπικά θα προτιμούσα το Χ του ημιχρόνου διότι αναμένω ένα κλειστό πρώτο 45λεπτο…

Να σας πω κάτι; Προσωπικά θα προτιμούσα να ρισκάρω σε μια ισοπαλία που στο φινάλε και αν δεν έρθει δεν θα με πειράξει πολύ… Αναφέρομαι στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Κιέβο και την Ουντινέζε. Οι δύο αυτές ομάδες, είναι άνετες βαθμολογικά, καθώς ισοβαθμούν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 28 πόντους η κάθε μία. Η σεζόν έχει ουσιαστικά τελείωσε για αυτές καθώς ούτε προλαβαίνουν για Ευρώπη, αλλά ούτε υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσουν. Στα μεταξύ τους παιχνίδια πάντως υπάρχει παράδοση στα Χ, αφού τα τέσσερα από τα επτά πιο πρόσφατα έληξαν χωρίς νικητή. Από το να κυνηγάω τα 1.40 καλύτερα να διεκδικήσω κάτι πολύ υψηλότερο…

Στην Ισπανία, η Σεβίλλη έχασε το νικηφόρο σερί της την προηγούμενη αγωνιστική μετά από την ήττα της από την Εσπανιόλ. Το συγκεκριμένο ματς όμως, θεωρείται ως μη… γενόμενο, διότι στο δεύτερο κιόλας λεπτό, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στη Σεβίλλη. Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας αμφισβητεί έντονα την γνησιότητα του πέναλτι. Σήμερα καλείται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες στην ισχυρότατη έδρα της όπου μετρά οκτώ νίκες σε εννέα παιχνίδια. Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο φέτος και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι διεκδικεί τον τίτλο.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη μεριά, από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται χωρίς τον επιθετικό της τον Πάτο ο οποίος έφυγε για την Κίνα. Σήμερα είναι τιμωρημένος και ο Σοριάνο, ενώ η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ Σανσόνε, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του…. Υπάρχει εμφανής πρόβλημα στην επίθεση λοιπόν και δικαίως η Σεβίλλη προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς συμπλήρωσαν έξι νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα. Οι φίλοι των over πάντως, ας λάβουν υπόψη τους ότι η Σεβίλλη συμπλήρωσε δέκα σερί over στο πρωτάθλημα. (2.40 ο συνδυασμός του άσσου με το over στην VISTABET.GR)

Με το Σπόρτινγκ Χιχόν – Αλαβές υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ ούτε με σφαίρες από… μυδραλιοβόλα! Τώρα όμως που η Αλαβές από τη μία είναι άνετη βαθμολογικά και από την άλλη έχει μπλέξει με το κύπελλο όπου την προσεχή Τετάρτη υποδέχεται τη Θέλτα στην ρεβάνς του 0-0 για τα ημιτελικά, θεωρώ ότι ίσως αξίζει ένα μικρό ρίσκο στη γηπεδούχο ομάδα. Η Σπόρτινγκ βρίσκεται πέντε βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και ενισχύθηκε μεταγραφικά με δανεικούς μήπως και τα καταφέρει και σώσει την κατηγορία. Η Αλαβές δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα και το αποψινό παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για τους γηπεδούχους. (2.20 ο άσσος στην INTERWETTEN.GR)

Στη δεύτερη κατηγορία η Λεβάντε έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα στην έδρα της από πέρσι. Φέτος πάντως έχει εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες σε έντεκα ματς και σήμερα υποδέχεται την ουραγό Ταραγόνα, η οποία έχει τις λιγότερες (4) νίκες στην κατηγορία. Τόσο θεωρητικά όσο και ουσιαστικά, οι γηπεδούχοι έχουν το λογικό προβάδισμα…

Στη Γαλλία υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον προηγούμενο στην αναμέτρηση Ανζέ – Τουλούζ. Πρόκειται για το περσινό παιχνίδι που χάρισε στην Τουλούζ την παραμονή της στην κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά στην ενότητα του «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ». Η Τουλούζ λοιπόν, χρωστά ολόκληρη την… ύπαρξή της, στην Ανζέ και κάτι τέτοια είθισται να έχουν… ανταποδοτικό χαρακτήρα. Δεν ξέρω για διπλό όπως πέρσι, αλλά μια βολική ισοπαλία δεν φαντάζει απίθανη στην προκειμένη περίπτωση. Ούτως ή άλλως με το 1.80 του άσσου δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ από τη στιγμή που η Τουλούζ έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-7.

Στην Ολλανδία μαζεύτηκαν αρκετά φαβορί τα οποία όμως αντιμετωπίζω με… καχυποψία. Δεν νομίζω δηλαδή, ότι θα περάσουν τόσο εύκολα όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Θα προτιμήσω το over στο Σπάρτα Ρότερνταμ – Τβόλε μιας και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Στο ίδιο… μήκος κύματος βρίσκεται και η Σπάρτα η οποία δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι της εδώ και πολύ καιρό. Ταυτόχρονα όμως σκοράρει κιόλας…

Όπως λέγαμε και χθες αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν και αρκετά πρωταθλήματα της νοτίου Αμερικής. Δεν μου αρέσει να ποντάρω σε πρεμιέρες, αλλά έτσι, για το… καλωσόρισμα θα δείξω… στοργή σε κάποιες γηπεδούχους ομάδες από την Ουρουγουάη.

Η Πενιαρόλ πραγματοποίησε κάκιστο πρωτάθλημα πέρσι, ενισχύθηκε μεταγραφικά και είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο.

Η Ντανούμπιο, η οποία πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν εκμεταλλευόμενη την δυνατή έδρα της, πραγματοποίησε καλές μεταγραφές και πιστεύω ότι και φέτος θα τα πάει πολύ καλά. Σήμερα υποδέχεται τη Μοντεβιδέο η οποία έχει στο μυαλό της τον επαναληπτικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Δε Στρόνγκεστ. (2.00 ο άσσος στην SPORTINGBET.GR)

Η Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ έχει φτιάξει καλή ομάδα και σήμερα υποδέχεται την Ράμπλα που συνεχίζει να μαστίζεται από πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει για χρήματα, καθώς δεν έχει στην διάθεσή της ούτε καν το μικρό ποσό που χρειάζεται για να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα…

Με Κόπα Λιμπερταδόρες έχει… μπλέξει και η Καπιατά στην Παραγουάη. Την προσεχή Πέμπτη παίζει εκτός έδρας με την Ουνιβερσιτάριο Λίμα από το Περού. Απέναντι στην καλή και έμπειρη Νασιονάλ θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές και λογικά θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Ο άσσος της Νασιονάλ αποτελεί και το πρώτο σημερινό σημείο, του Bookone1 στην στήλη του…

Στο Μεξικό τέλος, βρίσκω επίφοβο το 1.75 του άσσου της Γουαδαλαχάρα. Η Σάντος Λαγκούνα δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα και έχει παράδοση θετικών αποτελεσμάτων εκεί μέσα, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 0-7. Την τελευταία οκταετία, έφυγε με έξι διπλά μέσα στην έδρα της Γουαδαλαχάρα!

Καλή τύχη και μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και τις στήλες των υπόλοιπων συνεργατών, οι οποίοι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εμείς θα τα πούμε κατά την διάρκεια της ημέρας στο twitter (fontastsounis).

STOIXIMAN.GR

Έφτασε το SuperBowl LI: Πιθανές και… απίθανες επιλογές!

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της… Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της σεζόν, ο τελικός του NFL, το γνωστό SuperBowl, διεξάγεται σήμερα το βράδυ  (01.30-Ελλάδος) και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη.

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στους Atlanta Flacons και τους Νew England Patriots αναμένεται να συγκινήσει περισσότερα από 115 εκατομμύρια τηλεθεατών παγκοσμίως, με τα νούμερα της διοργάνωσης να προκαλούν ίλιγγο!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το STOIXIMAN.GR έχει ετοιμάσει περισσότερα από 100 πιθανά και… απίθανα ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο event. Μεταξύ άλλων:

 – Πόσα tweets θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια του αγώνα;

– Ποιο θα είναι το χρώμα μαλλιών της Lady Gaga στο Halftime Show;

– Ποιο θα είναι το χρώμα του ισοτονικού υγρού, με το οποίο θα λούσουν το νικητή προπονητή;

Αυτά και πολλά ακόμη στο STOIXIMAN.GR, γιατί μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο, είναι ώρα SuperBowl!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ