ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ…

Καλημέρα. Προσπερνώντας για μία ακόμη φορά τα πάσης φύσεως κύπελλα, εστιάζουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στους αγώνες πρωταθλημάτων.

Στη Γερμανία τόσο η Σάλκε όσο και η Λεβερκούζεν είναι ανώτερες των Άουγκσμπουργκ και Βέρντερ αντίστοιχα και μπορούν να επικρατήσουν. Σας θυμίζω ότι και οι δύο αυτές ομάδες συμπλήρωσαν 10 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα! Επειδή όμως οι αποδόσεις που συνοδεύουν τους άσσους δεν είναι ικανοποιητικές, αποφάσισα να ρισκάρω στην πρόβλεψη ότι θα σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Κοιτάζοντας τα επτά τελευταία παιχνίδια της Λεβερκούζεν και της Σάλκε, διαπίστωσα ότι τα περισσότερα γκολ τα πέτυχαν στο δεύτερο 45λεπτο. Η Λεβερκούζεν τα 11 από τα 14 και η Σάλκε τα 9 από τα 13.

Η Στουτγάρδη παραμένει αχτύπητη εντός (5-2-0), αλλά η χειρότερη εκτός (0-1-7). Δεν ξέρω τι έχει πάθει φέτος η συγκεκριμένη ομάδα, αλλά όσοι από την αρχή της σεζόν την πήγαιναν κόντρα όταν αγωνιζόταν μακριά από το γήπεδό της, αυτή τη στιγμή θα πρέπει να έχουν φτιάξει μια μικρή περιουσία… Σήμερα λοιπόν παίζει εκτός και πιο συγκεκριμένα στην έδρα της Χοφενχάιμ που έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 8 παιχνίδια.

Στην Ολλανδία ο άσσος της Φίτεσε μπορεί να συνδυαστεί με το over. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν εύκολα όταν βρεθούν σε καλή βραδιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από την Μπρέντα. Η Βίλεμ δικαιούται τον τίτλο της… βασίλισσας των over στην Ολλανδία, καθώς συμπλήρωσε 12 σε 15 παιχνίδια.

Η Ουτρέχτη βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της φετινής περιόδου και πριν από ένα μήνα κέρδισε μέσα στο Άμστερνταμ τον Άγιαξ! Σήμερα φιλοξενείται από την μέτρια και ντεφορμέ Φένλο που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη εδώ και δύο μήνες. Σημειώστε ότι η Φένλο έχει τη χειρότερη έδρα της κατηγορίας, καθώς έχει πάρει μόνο ένα ματς σε οκτώ αγωνιστικές.

Για κάποια από τα αποψινά παιχνίδια της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ έγραψα στη KING BET της Τρίτης και παρακάτω αναδημοσιεύω το συγκεκριμένο απόσπασμα από το κείμενό μου.

«Η Τότεναμ… ξεμπούκωσε με την πεντάρα επί της Στόουκ και το 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η λονδρέζικη ομάδα πέρασε μία αγωνιστική κρίση, που οφειλόταν στο γεγονός ότι αδυνατούσε να βρει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Σας θυμίζω ότι πριν από το 5-1 του περασμένου Σαββάτου, είχαν προηγηθεί έξι ολόκληρες αγωνιστικές, όπου είχε βάλει μόλις τέσσερα τέρματα! Το αξιοσημείωτο πάντως είναι, ότι από τα εννέα γκολ που πέτυχε συνολικά αυτό το διάστημα, μόνο τα δύο από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Ακόμα και στο 5-1 του Σαββάτου με την Στόουκ, τα τέσσερα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στην σημερινή αναμέτρηση με την ντεφορμέ Μπράιτον δεν βλέπω έκπληξη, αλλά από το να ποντάρω στο πενιχρό 1.20 του άσσου, προτιμώ να ρισκάρω στα δυάρια του να σημειωθούν περισσότερα γκολ από την ανάπαυλα και μετά… (1.95 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Παρόμοια αγωνιστική συμπεριφορά έχει και η Λίβερπουλ καθώς και αυτή συνηθίζει να ρολάρει από ένα χρονικό σημείο και μετά. Η Γουέστ Μπρομ που ούτε με τον Αλαν Πάρντιου μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες, αναμένεται να περάσει ένα δύσκολο βράδυ. Σας θυμίζω ότι η τελευταία νίκη της Γουέστ Μπρομ στο πρωτάθλημα, σημειώθηκε στις 19 Αυγούστου, την δεύτερη αγωνιστική στο 0-1 επί της Μπέρνλι! Από εκείνη την μέρα, το τρίποντο πραγματικά αγνοείται…  Ούτε και εδώ λοιπόν προμηνύεται έκπληξη, αλλά για μία ακόμη φορά προτιμώ να ποντάρω στο να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, που είθισται να ανεβάζει απόδοση η Λίβερπουλ…

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα απέναντι στις αδύναμες Σουόνσι και Μπόρνμουθ. Όση κούραση (σωματική και ψυχολογική) και αν έχουν από την μεταξύ τους αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, μπορούν άνετα να ανταπεξέλθουν στις όποιες δυσκολίες κληθούν να αντιμετωπίσουν. Το ότι η Σουόνσι επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, διότι αντίπαλος της ήταν η κάκιστη Γουέστ Μπρομ στην οποία αναφερθήκαμε πριν από λίγο. Οι ουαλοί εξακολουθούν να διατηρούν την χειρότερη επίθεση και η Σίτι την παραγωγικότερη στην κατηγορία. Ούτε εδώ… αχνοφαίνεται έκπληξη λοιπόν. Το εύλογο διπλό όμως, μπορεί να συνδυαστεί μόνο με το over. Σας θυμίζω ότι ανεξαρτήτως έδρας, οι δύο αυτές ομάδες μετρούν οκτώ over και g – g μαζί, στις εννέα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους…

Στην Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο έχει… απαγορεύσει φέτος τις εντός έδρας γκέλες και οι παίκτες του δεν δείχνουν κανένα στοιχείο… παραβατικότητας στους νόμους. To 1-2 της Κυριακής από τη Σίτι δεν… πιάνεται διότι επρόκειτο για ένα κλασικό ντέρμπι όπου όλα τα αποτελέσματα ήταν εξίσου πιθανά. Η Μπόρνμουθ θα περιοριστεί σε έναν παθητικό ρόλο και αργά ή γρήγορα θα παραβιαστεί η εστία της.» Στα παραπάνω ματς λοιπόν δεν βλέπουμε πιθανές εκπλήξεις.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την Άρσεναλ. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι και μετά από πάρα πολύ καιρό, επέστρεψαν επιτέλους τα χαμόγελα στις τάξεις του συλλόγου. Ίσως συνετέλεσε και η έλευση του Μόγιες, αν και προσωπικά θεωρώ ότι ούτως ή άλλως οι ποδοσφαιριστές της λονδρέζικης ομάδας, δεν υπολείπονται ποιοτικά των αντιπάλων τους. Η καλή ψυχολογία τους έλειπε και από την στιγμή που νίκησαν την Τσέλσι, αναμένεται… ούριος άνεμος στα «σφυριά» από εδώ και στο εξής… Αυτή την φορά υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα δεύτερο σερί γειτονικό ντέρμπι. Η ομάδα του Βενγκέρ αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την έδρα της και δεν πιστεύω ότι θα έχει τόσο εύκολο έργο, όσο τουλάχιστον πιστεύουν οι μπουκ. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, δεν πρόκειται να… σταθώ στο πλάι του φαβορί. Θα προτιμήσω το over το οποίο εμφανίζεται… παραδοσιακά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Για την ακρίβεια, ανεξαρτήτως έδρας, συμπλήρωσαν 10 over σε 11 παιχνίδια. Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα, έληξαν στο over 3.5 γκολ… (ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα*)

Η Νιούκαστλ με την Εβερτον, διέπονται από επιθετική φιλοσοφία… Και δεν αναφέρομαι μόνο στην φετινή σεζόν. Γενικότερα αυτές οι δύο ομάδες αρέσκονται σε ένα στιλ παιχνιδιού που έχει την λογική, του… όσα βάλουμε και όσα φάμε, αρκεί να χορτάσει θέαμα ο κόσμος. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, τα over… ρέουν άφθονα, καθώς ανεξαρτήτως έδρας, έχουν εμφανιστεί 10 στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ελπίζω να μην χαλάσουν τις αγαπημένες τους συνήθειες σήμερα το βράδυ…

Στην Πρέμιερ Σκωτίας τόσο η Μάδεργουελ όσο και η Αμπερντίν μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των αποψινών αντιπάλων τους. Η Μάδεργουελ τα καταφέρνει αρκετά καλά φέτος μακριά από το γήπεδό της και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ουραγό Πάρτικ Θιστλ που το περασμένο Σάββατο δέχθηκε πέντε γκολ από την Κιλμάρνοκ.

Η Αμπερντίν τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας καθώς συμπλήρωσε 6 νίκες και μία ήττα (από τη Ρέιντζερς) σε 9 αγωνιστικές. Φιλοξενείται από την… χλιαρή φέτος Σεντ Τζόνστον η οποία δυσκολεύεται αρκετά στο να φτάσει στο τέρμα.

Φίλες και φίλοι, όπως λέγαμε και χθες, το πρόγραμμα του τριημέρου δεν… σηκώνει πολλά ανοίγματα. Προχωράμε σε μειωμένα πονταρίσματα λοιπόν, αναμένοντας το Σαββατοκύριακο.

Καλή τύχη.

*Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ