ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ…

Καλημέρα. Η Αργεντινή για μία ακόμη φορά απογοήτευσε τους φιλάθλους της μετά από την ήττα της πρεμιέρας από την Κολομβία. Είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει αυτό τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι πως δεν γίνεται να έχεις Μέσι και Αγουέρο στην διάθεσή σου και να μην μπορείς να βάλεις ούτε ένα γκολ. Μετά από τη λήξη του ματς άρχισαν οι έντονες γκρίνιες σε όλα τα επίπεδα.

Απόψε παίζει στο Μπέλο Οριζόντε με την Παραγουάη αλλά για μία ακόμη φορά δεν πρόκειται να εμπιστευτώ αυτή την ομάδα σε απόδοση της τάξεως του 1.40. Αν πιστεύετε ότι μπορεί επιτέλους να εκφραστεί ο εγωισμός του Μέσι, τότε μπορείτε να ποντάρετε στο να σκοράρει πρώτος ο σταρ της Μπαρτσελόνα. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο στοιχηματικά αυτό το ματς…

Η Κολομβία που διέπρεψε στην πρεμιέρα απόψε παίζει στο Σάο Πάολο με το φιλοξενούμενο Κατάρ. Πιθανότατα να διπλασιάσει τις νίκες της, αλλά δυστυχώς και εδώ η απόδοση είναι χαμηλή. Αναγκαστικά λοιπόν καλούμαστε να ψάξουμε για πρώτο σκόρερ και μάλλον θα καταλήξουμε στον Φαλκάο (ΦΩΤΟ) της Μονακό. Το Κατάρ πάντως όπως απέδειξε και στο ματς με την Παραγουάη, δεν αποτελεί ευκαταφρόνητο αντίπαλο. Δεν αποκλείω δηλαδή οι Κολομβιανοί να δυσκολευτούν περισσότερο με το Κατάρ από ότι με την Αργεντινή…

Από τα ματς των Under 21 ποντάρω στον άσσο της Ιταλίας και στο over στο Ισπανία – Βέλγιο.

Οι Ιταλοί που παίζουν στην έδρα τους (Μπολόνια) έδειξαν και στην πρεμιέρα με την Ισπανία όπου επικράτησαν με 3-1, πως διαθέτουν εξαιρετική ομάδα. Η Πολωνία δεν είναι κακή, αλλά στην άμυνα έχει… θέματα.

Τόσο οι ισπανοί όσο και οι βέλγοι συνηθίζουν να παίζουν πολύ επιθετικά. Από τη στιγμή λοιπόν που κοντράρονται μεταξύ τους το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και όχι… απαραίτητα μόνο από μία φορά.

Στη Φινλανδία η Ελσίνκι δεν ξεκίνησε καλά, αλλά από τη στιγμή που ήρθε ο Κόσκελα η ομάδα βελτιώθηκε αισθητά και πέτυχε δύο σερί νίκες. Σήμερα θα πάει για την… τρίτη απέναντι στην απρόβλεπτη Χόνκα. Ο άσσος προσφέρεται σε καλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 1.95 από το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Εσθονία ο εύλογος άσσος της Λεβάντια Τάλιν θα συνδυαστεί με το over διότι οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους μέσο όρο σημειώνουν 4 γκολ ανά αναμέτρηση. Απέναντι στην Τρανς Νάρβα συμπλήρωσαν 6 σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 22-2!

Αντιθέτως τον άσσο της Πάιντε θα τον συνδυάσω με το no – goal διότι οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί τα λιγότερα (9) γκολ στο πρωτάθλημα και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με μόλις 10 γκολ στο ενεργητικό τους.

Με το Νορβηγικό κύπελλο τέλος δεν θέλω να μπλέξω, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν κρίνουμε από τη δυναμικότητα και το ρόστερ των αντιπάλων, τότε σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη – πρόκριση τρεις φιλοξενούμενοι. Η Χάουγκεσουντ, η Βίκινγκ και η Μόλντε. Η τελευταία μάλιστα, συμπλήρωσε 7 συνεχόμενες νίκες μέσα στην έδρα της Αάλεσουντ!

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (1.45 – 4.85 – 9.25)

Το ανανεωμένο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] προσφέρει τον αγώνα για το ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή. (ώρα έναρξης: 03.30πμ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ