ΑΝΑΖΗΤΑ ΡΕΒΑΝΣ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ!

Καλημέρα. Ο ΠΑΟΚ έφαγε την πρώτη φετινή γερή… κατραπακιά στο ματς με τη Βίντι, από την οποία υπέστη απρόσμενη και οδυνηρή εντός έδρα ήττα με σκορ 0-2! Από ποιά; Από την… Κέρκυρα της Ουγγαρίας. Το ανησυχητικό δεν ήταν τόσο η ήττα, διότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο ακόμα και στις κορυφαίες ομάδες. Η… ανησυχία έγκειται στην απογοητευτική εμφάνιση που ήταν – μακράν – η χειρότερη φετινή. Γενικότερα και παρά τα θετικά αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα δεν παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπροστά ξεχωρίζει μόνο ο Πρίγιοβιτς ο οποίος είναι όντως… «καυτός» και πίσω κρατάει ανέπαφη την εστία του ο Πασχαλάκης που κάνει εξαιρετική σεζόν. Κατά τ’ άλλα, τίποτα το ιδιαίτερο. Στον δημιουργικό τομέα υπάρχει πρόβλημα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να το δει ο ρουμάνος τεχνικός της ομάδας.

Θέλω να πω δηλαδή, ότι η ήττα από τη Βίντι δεν ήταν τυχαία. Ο προπονητής της ουγγρικής ομάδας ο Μάρκο Νίκολιτς φαίνεται ότι είχε «διαβάσει» περίφημα τον τρόπο παιχνιδιού του δικεφάλου και κατάφερε να χτυπήσει εκεί που πονάει. (Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Χοσέ Κρέσπο). Ο ΠΑΟΚ εκτός από την αναποτελεσματική άμυνα, είχε θέμα και στην επίθεση όπου παρουσιάστηκε πολύ νωθρός. Οι αλλαγές του Λουτσέσκου στο δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησαν και κάπως έτσι ήρθε μία δίκαιη ήττα.

Αυτή τη φορά θέλω να πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα αφήσει στην… μπάντα τις αλλαγές και τους πειραματισμούς, διότι αν ξαναχάσει από τη Βίντι, ουσιαστικά θα πει… αντίο στο θεσμό. Αν πάντως ο ΠΑΟΚ κατέβει να παίξει σαν… ΠΑΟΚ, τότε θα πάρει το διπλό και θα ρεφάρει άμεσα τους τρεις χαμένους πόντους της Τούμπας. Αυτή τη φορά λογικά θα είναι διαβασμένος και ο προπονητής της ελληνικής ομάδας ο οποίος πήρε το… μάθημά του. Προτίθεμαι λοιπόν να ρισκάρω στο διπλό, διότι ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς ποιοτικότερος και εμπειρότερος από μία ομάδα που μέχρι πέρσι δεν υπήρχε στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη…

Ο Ολυμπιακός είναι εμφανές ότι έχει πρόβλημα… Η ομάδα δεν… «τσουλάει» όπως συνηθίζουμε να λέμε στην ποδοσφαιρική αργκό και δυσκολεύεται να νικήσει ακόμα και τους πιο αδύναμους της Σούπερ Λίγκα. Δεν είδατε τι έγινε πριν δύο εβδομάδες με τον Απόλλωνα; Εφτυσε αίμα να βάλει ένα γκολ στο φινάλε, στον ουραγό που είχε 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 1-13! Πάλι καλά δηλαδή, που του βγήκε η αλλαγή του Μαρτίνς στο 75, αφού ο παίκτης που πέρασε στο παιχνίδι, αποδείχθηκε και ο λυτρωτής των «ερυθρόλευκων». Αν δηλαδή δεν είχε σκοράρει στο 90 ο πιτσιρικάς ο Μάνος, αυτή τη στιγμή μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να έψαχνε για νέα ομάδα. (Ούτως ή άλλως είναι πλέον κοινό μυστικό ότι ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του).

Απέναντι στην Ντουντελάνζ βέβαια, δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Την κέρδισε άνετα πριν από λίγες μέρες μέσα στο Λουξεμβούργο και λογικά το ίδιο θα πράξει και σήμερα. Επειδή όμως ο φετινός Ολυμπιακός σκοράρει με το… ζόρι, θα παρακινδυνεύσω να ποντάρω στο ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα. Νίκη των «ερυθρόλευκων» με 2-0 δηλαδή. Παραπάνω δεν πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι έπεται το ντέρμπι των «αιωνίων» που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Μετά από αυτό το παιχνίδι, ακολουθεί και άλλο ντέρμπι, με τον ισχυρό Ατρόμητο στο Περιστέρι. Θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο λοιπόν, ότι ο Μαρτίνς θα ξεκουράσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια. Εδώ που τα λέμε πάντως, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς όπως έχει αποδειχθεί έως τώρα, οι αναπληρωματικοί αποδίδουν καλύτερα από τους βασικούς μέχρι στιγμής φέτος…

Αυτά όσον αφορά στα δύο ματς των ελληνικών ομάδων. Από εκεί και πέρα όπως το συνηθίζω, αντί να ψάξω για φαβορί θα αναζητήσω πιθανές εκπλήξεις που συνηθίζονται άλλωστε στο Europa League.

Στο Ρόζενμποργκ – Σάλτσμπουργκ για παράδειγμα, δεν μπορώ να δεχθώ εύκολα αυτό το 1.50 του διπλού, καθώς ούτε η Σάλτσμπουργκ είναι καμιά υπερομάδα, αλλά ούτε και η Ρόζενμποργκ κάποιος μικρός και άπειρος σύλλογος. Με το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχουν καθαρίσει καθώς χρειάζονται μόλις ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο. Έχουν την πολυτέλεια δηλαδή να στρέψουν την προσοχή τους στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Και η Σέλτικ όμως αδικείται από τις αποδόσεις διότι βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση έχοντας σημειώσει 23 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στη Σκωτία. Σχεδόν πέντε ανά αναμέτρηση δηλαδή! Η Λειψία είναι μια καλή γερμανική ομάδα αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να τη δεχθώ σε τιμές ατράνταχτου φαβορί μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το Σέλτικ Παρκ.

Η Κοπεγχάγη παρά το ότι είναι συγκριτικά πεσμένη με τα προηγούμενα χρόνια, παραμένει μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα με καλό ρόστερ. Το απέδειξε άλλωστε και την πρώτη αγωνιστική των ομίλων που πήρε διπλό μέσα στη Γαλλία από τη Μπορντό. Δεν θεωρώ λοιπόν ότι αξίζει να ασχοληθούμε με το 1.60 της Σλάβια Πράγας που δεν αποτελεί ομάδα – φόβητρο στην Ευρώπη.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού παίζει τα ρέστα του στο αποψινό ματς με την Άιντραχτ που με εννέα βαθμούς σε τρία παιχνίδια ουσιαστικά έχει περάσει στην επόμενη φάση. Δεν ποντάρω στο 1.50 του διπλού καθώς η Κυπριακή ομάδα είναι σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ιντζάγκι θα ξεκουράσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές στο αποψινό ματς με τη Μαρσέιγ. Την Κυριακή βλέπετε, έχει να δώσει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την πολύ καλή έως τώρα Σασσουόλο. Δεν ξέρω αν η Μαρσέιγ μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις αλλαγές του Ιταλού προπονητή, αλλά αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση θα πρέπει να ψάξει όχι για βαθμό αλλά για βαθμούς μέσα στη Ρώμη.

Καλή και… χρυσή η Γκενκ, αλλά όχι και για 1.60 απέναντι στη Μπεσίκτας. Στο Βελγικό πρωτάθλημα κάνει πάρτι, αλλά η Τουρκική ομάδα δεν είναι ούτε Σαρλερουά ούτε Μουσκρόν…

Το Αστάνα – Γιάμπλονετς αποτελεί μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ισοδύναμων αντιπάλων και το 1.75 του άσσου δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική πραγματικότητα. Οι Τσέχοι σκοράρουν εύκολα τόσο στην πατρίδα τους όσο και στην Ευρώπη. Προσοχή λοιπόν…

Για τους φίλους των ισοπαλιών, ας δώσουν λίγο προσοχή στο Μπέτις – Μίλαν διότι με 7 και 6 βαθμούς αντίστοιχα, θεωρώ ότι με τον ένα βαθμό έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και οι δύο στην επόμενη φάση…

Η Λεβερκούζεν και η Ζυρίχη τέλος, συνηθίζουν να σκοράρουν στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων τους. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές πέτυχαν συνολικά 14 γκολ και μόλις τα τρία από αυτά μπήκαν σε πρώτο 45λεπτο.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το Bookenemylive.com

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων για το Europa League.

BINTI – ΠAOK (3.45 – 3.40 – 2.40)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (1.20 – 7.85 – 24.00)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ