ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΙΚΗ Η ΑΝΖΕ…

Καλημέρα. Ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λίγκα οδεύει προς το φινάλε του, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική. Ο «παίκτης» έγραψε αναλυτικά και για τις οκτώ αναμετρήσεις του εθνικού μας πρωταθλήματος. Προσωπικά, από τα τρία ματς που γίνονται σήμερα, το μόνο που ίσως, αγόραζα είναι το Χ στο Λάρισα – Ξάνθη διότι είναι από τις αναμετρήσεις που θεωρώ ότι η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων ισοσκελίζεται από την καλή έδρα των γηπεδούχων. Σας θυμίζω ότι η Λάρισα δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μέσα στο Θεσσαλία μετά από έξι αγωνιστικές. Έχει δεχθεί μάλιστα μόλις τρία γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Η δε Ξάνθη διατηρεί μια από τις καλύτερες εκτός έδρας άμυνες της κατηγορίας. Βάσει αυτών που έχουμε δει έως τώρα δηλαδή, λογικά το ημίχρονο πάει για 0-0 και ίσως αυτό το αποτέλεσμα διατηρηθεί έως το φινάλε. (Το 0-0 του ημιχρόνου πληρώνει 2.15 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Για τα υπόλοιπα μπορείτε να επισκεφτείτε τη στήλη του «Παίκτη» στους συνεργάτες.

Πάλι είχα πει ότι δεν θα κάτσω να αναλύσω βρετανικά παιχνίδια, προχθές πάλι αναίρεσα την υπόσχεσή μου και πάλι… το μετάνιωσα. Έως ότου ξεκινήσουν οι αλλεπάλληλες αγωνιστικές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, εγώ ανάλυση σε Αγγλία δεν ξανακάνω, διότι πλέον θεωρώ ότι είναι… πεταμένος χρόνος. Θα σας πω μόνο, ότι τα σημεία που έχω κυκλώσει είναι ο άσσος της Άστον Βίλα από την Τσάμπιονσιπ και τα διπλά των Ντέρμπι, Λιντς και Πρέστον από την ίδια κατηγορία.

Από τη Λιγκ 1 έχω επιλέξει τα διπλά της Σκάνθορπ και της Μάνσφιλντ, από τη Λιγκ 2 το διπλό της Κόβεντρι και από τη Νάσιοναλ Λιγκ το διπλό της Ντάγκεναμ. Απέρριψα εν ολίγοις όλες τις μικρομεσαίες αποδόσεις και θα περιμένω να δω την εξέλιξη των αγώνων.

Στην Σκωτία η φορμαρισμένη Ινβερνές υποδέχεται την ντεφορμέ Φόλκερκ που συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και επτά ματς χωρίς νίκη. Το προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι…

Το εύλογο διπλό της Σεντ Μίρεν θεωρώ ότι μπορεί να συνδυαστεί με το over. Σας θυμίζω ότι η Μπρέχιν διατηρεί μακράν τη χειρότερη άμυνα και ότι η Σεντ Μίρεν έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα μετά από τη Ντανφέρμλιν. Η τελευταία (Ντανφέρμλιν) σήμερα υποδέχεται την Κουίν Οφ Σάουθ που έχει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. Οι δύο αυτές ομάδες φέρνουν πολλά over και για μια ακόμη φορά θα επιλέξω τα πολλά γκολ.

Στη Λιγκ 1 θα συνδυάσω τον άσσο με το over στον αγώνα της Έιρ. Οι γηπεδούχοι διατηρούν την παραγωγικότερη επίθεση σε όλες τις κατηγορίες της Σκωτίας, καθώς έχουν πετύχει 43 γκολ σε 15 παιχνίδια! Μέσο όρο δηλαδή σχεδόν τρία ανά αναμέτρηση. Η Κουίνς Παρκ έχει τη χειρότερη άμυνα και λογικά θα περάσει… δύσκολες στιγμές απόψε.

Και το διπλό της Άρμπροουθ όμως μπορεί να συνδυαστεί με το over, καθώς οι μεν φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση μετά από την Έιρ και οι δε γηπεδούχοι τη χειρότερη άμυνα μαζί με την Κουίνς Παρκ. Η Άλμπιον Ρόβερς έχει κάκιστες επιδόσεις μέσα στο γήπεδό της αφού συμπλήρωσε έξι ήττες σε επτά αγωνιστικές!

Φεύγουμε τώρα από τη Βρετανία προκειμένου να ρίξουμε μια ματιά στην υπόλοιπη Ευρώπη…

Στην Αυστρία οι αποδόσεις των φαβορί δεν βοηθούν για ποντάρισμα, αλλά θα ήθελα να υπενθυμίσω τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν η Ραπίντ με τη Μάτερσμπουργκ. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη στήλη «Δεν Ξεχνώ» στην οποία σήμερα περιλαμβάνονται πολλά παιχνίδια.

Στην Β Γερμανίας ο Κέλερ απολύθηκε από την Ουνιόν και την ομάδα ανέλαβε ο προπονητής των νέων. Ίσως αυτή η αλλαγή βελτιώσει άμεσα το αρνητικό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων. (1.83 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Για την Χαϊντενχάιμ τα λέγαμε και την προηγούμενη αγωνιστική και δικαιωθήκαμε καθώς και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης με την Καϊζερσλάουτερν μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η συγκεκριμένη ομάδα από την αρχή της σεζόν πετυχαίνει και δέχεται τα τέρματα σχεδόν όλα στο δεύτερο 45λεπτο των αγώνων της. Αν πάρουμε για παράδειγμα τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια όπου πέτυχε 12 γκολ και δέχθηκε οκτώ, μόλις δύο από αυτά μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο! Σήμερα παίζει με την Γκρόιτερ Φιρτ και για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσω το συγκεκριμένο στοίχημα. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πάντως, θεωρώ ότι έχει τύχη και το over καθώς κοντράρονται οι δύο  χειρότερες άμυνες της κατηγορίας…

Οι φίλοι των over μπορούν να βρουν κάποιες υψηλές τιμές στο πρωτάθλημα της Γ Γερμανίας. Δύο αναμετρήσεις που έχω ξεχωρίσει και που πληρώνουν καλά, είναι το Άαλεν – Βέχεν και το Όσναμπρικ – Ουντερχάκινγκ. Η Βέχεν διατηρεί τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση και στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες νίκες της πέτυχε από 4, 5 και 6 γκολ! Η Άαλεν έχει χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα, αλλά από την άλλη μεριά διαθέτει και την τέταρτη καλύτερη εντός έδρας επίθεση. Η Ουντερχάκινγκ παραμένει η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία, καθώς συμπλήρωσε 14 στα 18. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές μάλιστα, είτε δέχεται, είτε πετυχαίνει συνεχώς από τρία τέρματα! Φιλοξενείται από την Όσναμπρικ που διατηρεί την τέταρτη χειρότερη άμυνα. Η Ουντερχάκινγκ πάντως, θυμίζει και λίγο από… Χαϊντενχάιμ, καθώς από τα 19 γκολ που πέτυχε και δέχθηκε τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, τα 12 σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο…

Στην Ελβετία το… πολυβόλο που λέγεται Βασιλεία θα λάβει δράση και απόψε. Η Σεν Γκάλεν παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη άμυνα και τα τελευταία χρόνια δέχεται τη μία τεσσάρα πίσω από την άλλη στην έδρα της αντιπάλου της. Εδώ λοιπόν πάμε είτε σε συνδυασμό άσσου με over είτε στο… σκέτο over 3.5 γκολ.

Στην Β Ισπανίας η Νουμάνθια που μετρά 6 νίκες σε 8 παιχνίδια στην έδρα της, υποδέχεται τη νεοφώτιστη Χόγια Λάρκα η οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτη μακριά από το γήπεδό της. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην άνοδο και επειδή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Οσασούνα, δεν έχουν… δικαίωμα απώλειας βαθμών. (1.83 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Γαλλία η Μετς εξακολουθεί να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο! Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός πως μέσα στο γήπεδό της συμπλήρωσε 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 3.20! Απόψε υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ρεν η οποία έρχεται από πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια.

Για τον αγώνα της Τουλούζ με την Καέν ρίξτε μια ματιά στην στήλη του «Δεν Ξεχνώ» για να θυμηθείτε πως γλίτωσε πέρσι από τον υποβιβασμό η φιλοξενούμενη ομάδα…

Στο Ανζέ – Μονπελιέ θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με… ανάποδες αποδόσεις. Οι μπουκ βλέπετε, δίνουν προβάδισμα σε μια ομάδα που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην έδρα της (φωτο)! Η Μονπελιέ από την άλλη μεριά, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον σύλλογο που έχει δεχθεί τα λιγότερα (9) γκολ στην κατηγορία. Προσωπικά λοιπόν, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πάω κόντρα σε αυτό το… δήθεν φαβορί.

Στην Ολλανδία η Άλκμααρ συμπλήρωσε έξι σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 13-3. Κόντρα στη Χέρακλες μετρά 13 νίκες και μια ισοπαλία σε 14 παιχνίδια! Ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί άνετα με το over καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν 12 στα 14.

Η ομάδα με τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις της κατηγορίας δεν βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, αλλά ακριβώς στη μέση. Πρόκειται για την Εξέλσιορ που μετρά 5 ήττες σε 7 αγωνιστικές έχοντας σκοράρει τα λιγότερα (4) γκολ. Απόψε φιλοξενεί την πολύ καλή και σταθερή φέτος Τσβόλε που μετά από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν έχει υποστεί τις λιγότερες (2) ήττες στην κατηγορία. Η Τσβόλε έχει φτιάξει μια καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια εκεί μέσα και λογικά μπορεί να την διατηρήσει…

Όσοι παίζετε live λάβετε υπόψη σας ότι η Τοντέλα σκοράρει αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο εδώ και 2.5 μήνες! Όλα τα τέρματα που σημείωσε αυτό το διάστημα μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο!

Στη Δανία κυκλοφορούν παραδόξως σε υψηλές τιμές οι αποδόσεις του over στον αγώνα της Χέλσινγκορ με τη Λίνγκμπι. (2.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]). Το παράδοξο έγκειται στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τα περισσότερα (13) over στο πρωτάθλημα καθώς και τη χειρότερη επίθεση. Και οι γηπεδούχοι όμως δεν πάνε πίσω, αφού διατηρούν μια από τις χειρότερες επιθέσεις.

Στην Ουγγαρία η πρωτοπόρος Βιντεότον λογικά θα φύγει με το διπλό από την έδρα της προτελευταίας Χαλάντας. Εδώ το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το over, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 8 στα 10 στην έδρα τους και οι φιλοξενούμενοι 7 στα 9 εκτός. Σημειώστε επίσης ότι η Βιντεότον διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και η Χαλάντας την δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα.

Αυτή όμως που δεν… ξέρει τι θα πει under στην έδρα της, είναι η Ντισγκιρί που συμπλήρωσε 8 στα 8 over! Σήμερα φιλοξενεί την Ντέμπρετσεν που σκοράρει με σχετική ευκολία.

Στην Τουρκία μετά από τον πρόεδρο παραιτήθηκε και ο προπονητής της Αντάλιασπορ, ο Λεονάρντο. Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί την ομάδα δεν επιτρέπουν φαβοριτισμούς όσο μέτρια και αν είναι φέτος η Γκεντσ/λιγκί.

Με Αργεντινή δεν θα ασχοληθώ, αλλά θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η Ιντεπεντιέντε θα παραταχθεί με αναπληρωματική ενδεκάδα διότι προέχει ο δεύτερος τελικός του Σουνταμερικάνα που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη. Αντιμετωπίζει τη Φλαμένγκο και στο πρώτο ματς κέρδισε με 2-1. Το πρωτάθλημα λοιπόν περνάει σε δεύτερη μοίρα…

Στη Χιλή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και δεν πρόκειται η Κόλο Κόλο να γκρεμίσει ότι έχτιζε ολόκληρη τη σεζόν. Θέλει νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο και αντιμετωπίζει την ντεφορμέ και αδιάφορη Ουατσιπάτο. Η παράδοση της τελευταίας δεκαετίας δεν έχει διπλό ούτε για δείγμα! Να επισημάνουμε κλείνοντας, ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και πιο συγκεκριμένα σε αυτήν της Κονσεπσιόν. Ακόμα καλύτερα δηλαδή τα πράγματα για την τύποις φιλοξενούμενοι Κόλο Κόλο…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ