ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΣΑΤΟΡΟΥ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Το Σαν Πάουλι – Αμβούργο αποτελεί τοπικό ντέρμπι και σε αυτά τα ματς συνήθως στο τέλος κερδίζει το Αμβούργο το οποίο συμπλήρωσε 12 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα στην έδρα της Σαν Πάουλι! Εκτός από την παράδοση όμως τους φιλοξενούμενους τους ευνοεί και η φόρμα καθώς έρχονται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 12-2! Η δε Σαν Πάουλι από την αρχή της σεζόν κατάφερε να κερδίσει μόνο την Χολστάιν και αυτή με το ζόρι. Θα ήθελα κάτι παραπάνω στο διπλό αλλά μη έχοντας ιδιαίτερες εναλλακτικές επιλογές θα το ρισκάρω…

Στην Ιταλία η Τορίνο που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αναμένεται να επικρατήσει της νεοφώτιστης Λέτσε η οποία ακόμα ψάχνεται. Σκέφτομαι τον συνδυασμό του άσσου με το over διότι η Τορίνο σκοράρει εύκολα. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρεται στο 2.15 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στη Β Γαλλίας η Λανς που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, οφείλει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες διότι αντιμετωπίζει τη Σατορού (φωτο) που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Πρόκειται μάλιστα για τη μοναδική ομάδα που δεν έχει σημειώσει ακόμα ούτε ένα γκολ μετά από έξι αγωνιστικές! Επειδή λόγω χαμηλής απόδοσης είμαστε για μια ακόμα φορά υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε συνδυασμούς, εδώ θα προτιμήσω το no – goal. (2.02 ο συνδυασμός του άσσου με το no goal στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Πολωνία η Κρακόβια υποδέχεται την Πιάστ και η στατιστική με οδηγεί στα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου. Η Πιαστ βλέπετε, είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που μετά από επτά αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί ακόμα ούτε ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου!

Τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου επέλεξα και στην αναμέτρηση της Σάρσμποργκ με τη Βαλερέγκα στη Νορβηγία. Για μία ακόμη φορά θα αφήσουμε να «μιλήσουν» οι αριθμοί. Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές η Σάρσμποργκ έβαλε 5 γκολ και δέχθηκε 7. Θέλετε και τον αντίστοιχο συντελεστή τερμάτων των πρώτων ημιχρόνων; 1-0…

Το ίδιο διάστημα των τεσσάρων αυτών αγωνιστικών, η Βαλερέγκα έβαλε και δέχθηκε συνολικά 11 γκολ. Τα εννέα από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Στην Τσεχία η Βικτόρια Πλζεν αναμένεται για μια ακόμη φορά να εκμεταλλευτεί την ισχυρή έδρα της και να επικρατήσει της Γιάμπλονετς που αποδυναμώνεται… πλήρως όταν φεύγει από το σπίτι της. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι και οι πέντε νίκες που έχει εως τώρα σημειώθηκαν στην έδρα της. Μακριά από το γήπεδό της ο συντελεστής τερμάτων εντοπίζεται στο 1-7! Η Βικτόρια έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς συμπλήρωσε 6 νίκες στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Επειδή οι δύο αυτές ομάδες μαζί με τη Σλάβια έχουν τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην Τσεχία, εκτός από τον άσσο σκέφτομαι και το οver…

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ