ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ!

Καλημέρα. Απόψε διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «32» του Europa League. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους 16 μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα. Την Αϊντχόφεν σας την είχαμε περιγράψει και αναλύσει την προηγούμενη εβδομάδα και θεωρώ ότι πέσαμε σε όλα μέσα! Είναι εξαιρετική μπροστά, αλλά έχει τεράστια κενά στην άμυνα. Εγώ δεν πιστεύω ότι οι Ολλανδοί θα μπορέσουν απόψε να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους. Είναι αναγκασμένοι όμως να κερδίσουν με δύο γκολ διαφορά και αυτό με απλά λόγια σημαίνει «αίμα και άμμος». Εγώ βλέπω μια από τα ίδια όπως και στο πρώτο παιχνίδι. GG και over δηλαδή. Σίγουρα το ματς κρύβει παγίδες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πρέπει να είναι πολύ ψύχραιμος και σοβαρός απόψε. Προσωπικά πάντως, θεωρώ ότι οι ερυθρόλευκοι θα περάσουν στην επόμενη φάση, είτε εύκολα είτε δύσκολα…

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων αναγκάζουν αρκετές ομάδες να παίξουν επιθετικά προκειμένου να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Αναφέρομαι σε συλλόγους που καλούνται να πετύχουν από δύο γκολ και πάνω. Επειδή όμως και οι αντίπαλοί τους είναι πολύ καλοί επιθετικά, στις αναμετρήσεις που θα αναφερθώ αμέσως τώρα θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε over και g-g.

Πρόκειται για τα παρακάτω παιχνίδια:

Άγιαξ – Λιλ, Βιγιαρεάλ – Σάλτσμπουργκ, Ρέιντζερς – Άντβερπ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Κράσνονταρ και Ρόμα – Μπράγκα.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η Ρέιντζερς, η Σαχτάρ Ντόνεσκ και η Λέστερ είναι ανώτερες των αντιπάλων τους και πιθανότατα θα φτάσουν στη νίκη. Αντιθέτως, δεν θα εμπιστευτώ για μία ακόμη φορά τη Νάπολι η οποία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών σε όλες τις γραμμές. Γι΄αυτό άλλωστε συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Αρκετές απουσίες λόγω κορωνοϊού έχει και η Κλαμπ Μπριζ. Η Ντιναμό Κιέβου δεν είναι εύκολος αντίπαλος και λόγω των ελλείψεων των Βέλγων θα πάω προς το Χ2.

Τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κατέβει με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της γιατί αφενός το 0-4 του πρώτου αγώνα της έχει χαρίσει οριστικά την πρόκριση και αφετέρου ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την Τσέλσι την Κυριακή. Η Σοσιεδάδ δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά θα ψάξει για μια νίκη γοήτρου απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο…

Αυτά προς το παρόν για τα ματς του Europa League. Θα τα ξαναδούμε στην πορεία στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Απόψε όμως τελειώνει και το πρωτάθλημα Βραζιλίας, καθώς στις 02.30 ώρα Ελλάδας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου που διεκδικούν η Φλαμένγκο και η Ιντερνασιονάλ οι οποίες έχουν από 71 και 69 βαθμούς αντίστοιχα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί η Ιντερνασιονάλ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη Κορίνθιανς  και ο άσσος αυτός έχει παιχτεί πολύ.

Το ίδιο όμως ισχύει και με το διπλό της Φλαμένκο που από το 2.00 έπεσε στο 1.60! (1.70 το βρήκα στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Τι άλλο έχει παιχτεί στη Βραζιλία; Ο άσσος της Μπαΐα. Η ομάδα θέλει μόνο νίκη για έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα και απέναντί της θα βρεθεί μια Σάντος που είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά.

Υπάρχουν όμως και δύο ακόμα σημεία που η απόδοσή τους έχει γνωρίσει ραγδαία πτώση. Αναφέρομαι στους άσσους της Ατλέτικο Μινέιρο και της Μπραγκαντίνο. Ο λόγος της πτώσης αυτής, δεν έχει να κάνει με το κίνητρο των γηπεδούχων το οποίο ουσιαστικά δεν υφίσταται, αλλά με το γεγονός ότι τόσο η Παλμέιρας όσο και η Γκρέμιο απόψε θα κατέβουν με τα «δεύτερα». Οι δύο αυτές ομάδες βλέπετε, την προσεχή Κυριακή δίνουν τον πρώτο τελικό του κυπέλλου και από τη στιγμή που έχουν ξεμείνει από στόχους στο πρωτάθλημα, έχουν εστιάσει την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Προσωπικά πάντως, δεν θα ασχοληθώ με αυτά τα δύο σημεία λόγω χαμηλής απόδοσης και έλλειψης κινήτρου των γηπεδούχων. Θα περιοριστώ στον άσσο της Ιντερνασιονάλ, στο διπλό της Φλαμένγκο και… άντε και στον άσσο της Μπαΐα.

Μπορεί για… συμπλήρωμα να βάλω και ένα διπλό από τη Κολομβία. Η Ντεπορτες Τολίμα έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές. Φιλοξενείται από την ουραγό Πετρολέρα η οποία δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη στο πρωτάθλημα. (2.03 το προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Φίλες και φίλοι αυτά από μένα προς το παρόν. Τα υπόλοιπα στο live.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2.03 – 4.17 – 3.73)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για το Europa League.

Με πάνω από 400 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 22.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ