ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ… ΦΙΛΗΜΑ

Καλημέρα. Σήμερα ξεκινά το παγκόσμιο κύπελλο under 20 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας. Συμμετέχουν σε αυτό μόνο παίκτες που έχουν γεννηθεί από την 1 Ιανουαρίου του 1999. (ναι, γεννιόντουσαν και τότε παιδιά!) Θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου στο Λοντς και λόγω ελλείψεως ενδιαφέροντος, θα ρίξουμε την προσοχή μας σε αυτόν τον θεσμό. Οι όμιλοι είναι έξι και στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι. Με… λιγότερα λόγια περνάνε σχεδόν όλοι εκτός από τον τελευταίο…

Αυτό είναι κάτι που ίσως ευνοήσει τις ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές, ανάμεσα στις ομάδες – φαβορί των ομίλων. Στο δεύτερο γκρουπ για παράδειγμα δεν πρόκειται να «χαλάσει» το Χ ούτε τους Μεξικάνους, αλλά ούτε τους Ιταλούς. Οι δύο αυτές χώρες διαθέτουν πολύ καλούς πιτσιρικάδες. Στο προηγούμενο Μουντιάλ το Μεξικό έφτασε στους 8 και η Ιταλία τερμάτισε 3η.

Η Κολομβία αποτελεί το φαβορί του πρώτου ομίλου και στην πρεμιέρα παίζει με τους οικοδεσπότες Πολωνούς. Την ανωτερότητα των κολομβιανών δηλαδή έρχεται να ισοσκελίσει ο παράγοντας έδρα. Επειδή η Ταϊτή που συμμετέχει στον ίδιο όμιλο λογικά θα αποτελέσει ομάδα της τεσσάρας και της πεντάρας, θεωρώ ότι και σε αυτή την περίπτωση ίσως η ισοπαλία να αποδειχθεί ευεργετική.

Δυστυχώς το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Παρατήρησα ότι στο Στουτγάρδη – Ουνιόν υποχωρεί η απόδοση του άσσου. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα – μπαράζ για μια θέση στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Προσωπικά δεν πρόκειται να ποντάρω για δύο λόγους. Πρώτον δεν εμπιστεύομαι τη Στουτγάρδη και δεύτερη βρίσκω χαμηλή την απόδοση για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Στην Β Ισλανδίας η Θροτούρ διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Χαουκάρ καθώς την τελευταία δεκαετία δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα εκεί μέσα. Πιο συγκεκριμένα οι δύο αυτές ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 7 φορές και έχουν εμφανιστεί πέντε διπλά και δύο Χ.

Στη Β Ελβετίας διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και η λογική δείχνει διπλό στον αγώνα της ουραγού Κιάσο με την Ααράου. Η τελευταία παλεύει με τη Λωζάννη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα play off ανόδου. Η Ααράου έχει 58 βαθμούς και η Λωζάννη 57. Το… θέμα είναι ότι αν η Κιάσο χάσει, υποβιβάζεται. Το ξέρω βέβαια ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά το ένστικτο της επιβίωσης των γηπεδούχων μπορεί να αποδειχτεί ισχυρό για να τους κοντράρω μέσα στο σπίτι τους στο 1.60…

Το διπλό της Λωζάννης το σκέφτομαι πιο… σοβαρά για τρεις λόγους: Πρώτον είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις λιγότερες (3) εκτός έδρας ήττες. Δεύτερον, διαθέτει την καλύτερη άμυνα. Τρίτον, η Κρινς έχει τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία με τρεις μόνο νίκες σε 17 παιχνίδια. Βέβαια ούτε και εδώ η απόδοση θεωρείται ιδανική, αλλά δυστυχώς οι μπουκ μας βρήκαν στην… ανάγκη τώρα που δεν έχει παιχνίδια.

Καλή τύχη και τα λέμε και στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ (03.30πμ)

Με το σκορ να είναι στο 2-2, οι Μπακς υποδέχονται τα ξημερώματα της Παρασκευής τους Ράπτορς, και ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* τον πέμπτο τελικό της Ανατολής.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ