ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ… ΦΙΛΗΜΑ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στη Β Γαλλίας η Λανς που διεκδικεί τον τίτλο υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της τη μέτρια Γκρενόμπλ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών κόντρα στους μικρομεσαίους της κατηγορίας και πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα επικρατήσουν μιας ομάδας που κάθε εβδομάδα παίζει αμυντικά για να πάρει το Χ.

Στην Β Γερμανίας δεν θα εμπιστευτώ σε τιμές φαβορί μια ομάδα η οποία στην έδρα της έχει να κερδίσει 3.5 μήνες. Στην Χολστάιν αναφέρομαι, που ενώ τα πηγαίνει περίφημα εκτός, μέσα στο γήπεδό της μετρά μόνο δύο νίκες από την αρχή της σεζόν. Η Σεν Πάουλι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά μακριά από την έδρα της αποσπά αρκετές ισοπαλίες φέτος.

Στην Β Ιταλίας η φόρμα αλλά και η έδρα δείχνουν άσσο στην αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με την Τραπάνι. Οι γηπεδούχοι που έχουν υποστεί μόνο μία ήττα σε 10 παιχνίδια στην έδρα τους, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν καταφέρει να πάρουν πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους από ότι είναι η προτελευταία Τραπάνι που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Στην Β Ολλανδίας οι νέοι του Άγιαξ (φωτο) παρά το ότι δεν έχουν δικαίωμα ανόδου, πηγαίνουν… «τρένο». Την τελευταία φορά που ηττήθηκαν μακριά από το Άμστερνταμ ήταν στις 18 Οκτωβρίου! Διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία και στο αποψινό παιχνίδι με τους νέους της Ουτρέχτης θα ποντάρω στο συνδυασμό του διπλού με το over.

Η πιο φορμαρισμένη όμως ομάδα στην κατηγορία ήταν και παραμένει η Φόλενταμ η οποία έρχεται από 12 νίκες και μια ισοπαλία! Τα 12 από τα 13 αυτά παιχνίδια έληξαν στο over! Επειδή η Γιονγκ Άλκμααρ έχει δεχθεί τέσσερις τριάρες τις τελευταίες 5 αγωνιστικές, θα προβώ και εδώ στον ίδιο συνδυασμό με πριν. Διπλό με over δηλαδή…

Στη Ρουμανία προσωπικά δεν θα έπεφτα με τα… μούτρα στο 1.70 του άσσου της Μποτοσάνι για δύο λόγους. Πρώτον μετρά μόλις 4 νίκες σε 11 παιχνίδια στην έδρα της και δεύτερον η Χέρμανσταντ διατηρεί ένα αήττητο 6 σερί αγωνιστικών…

Στην Αργεντινή λέω να ακολουθήσω το… αγαπημένο πλέον under της Ουρακάν το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της. Τη μία φορά που έσπασε, ήταν στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ροζάριο!

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ