ΑΒΑΝΤΑΖ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καλημέρα. Απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε των Play off και ο Αστέρας έχει τεθεί οριστικά και αμετάκλητα νοκ άουτ από τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Συμπλήρωσαν 7 σερί ματς χωρίς νίκη και δοκιμάζονται και νεαρότεροι ποδοσφαιριστές. Οι συνθήκες λοιπόν είναι ιδανικές για τον Άρη για να πάει στην Τρίπολη και να φύγει με το διπλό στις αποσκευές του. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ακολουθεί πρόγραμμα – φωτιά και το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό για εκείνη.

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η απόδοσή του έχει πέσει αρκετά. Τρώει γκολ συνεχώς στα τελευταία λεπτά και αυτό φανερώνει κούραση σωματική και ψυχολογική. Ο ΠΑΟΚ ο οποίος παραμένει αήττητος στην Τούμπα, έρχεται από σπουδαίο διπλό επί του Άρη και σήμερα θα πάει για μια νίκη που θα τον κάνει… αφεντικό στα play off. Επειδή ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχθεί γκολ, θα πάω στον άσσο και ίσως και στο g-g. Κάτι σαν 2-1 δηλαδή… (την νίκη του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το over 2.5 το προσφέρει στο 2.75 η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”], ώρα έναρξης: 15.00μμ)

Αναφορικά με το αθηναϊκό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν γνωρίζω τι ενδεκάδα θα κατεβάσει ο Μαρτίνς. Από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν την κατάκτηση του τίτλου, έχουν την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσουν αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές και η ΑΕΚ που χρειάζεται τους βαθμούς μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός. Θα παραμερίσω λοιπόν αυτό το 1.50 του άσσου και θα αφήσω το ματς για το live

Στη Ρουμανία η Στεάουα εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο μαζί με την Κλουζ και σήμερα υποδέχεται την ντεφορμέ Σέπσι. Η Στεάουα διαθέτει μακράν την καλύτερη έδρα στην κατηγορία (13-2-1) και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Μάχη για τον τίτλο δίνει στην Πολωνία και η πρωτοπόρος Λέγκια Βαρσοβίας. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια το τελευταίο διάστημα Λέχια Γκντανσκ και είναι ικανή για το διπλό. Ούτως ή άλλως οι εκτός έδρας επιδόσεις της θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και εντυπωσιακές, καθώς σε 12 ματς μετρά 9 νίκες και μία μόνο ήττα. Σημειώστε επίσης ότι έχει δεχθεί μόνο πέντε γκολ! Η δε Λέχια διαθέτει μια από τις μετριότερες έδρες στην κατηγορία με 6 νίκες σε 13 αγωνιστικές.

Στο Κύπελλο Σκωτίας διεξάγονται οι νοκ άουτ προημιτελικοί και εγώ θα ποντάρω στην Αμπερντίν η οποία θέλει να προχωρήσει στον θεσμό. Υποδέχεται την υποδεέστερη Νταντί Γιουν. και η απόδοση του άσσου δεν είναι άσχημη. (1.78 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ιταλία μαζεύτηκαν πολλά φαβορί, αμφιβόλου όμως αξίας… θα προτιμήσω μόνο τον άσσο της Αταλάντα λόγω εξαιρετικής φόρμας, αλλά και πρόσφατης παράδοσης με την βαθμολογικά αδιάφορη Μπολόνια. Εδώ προκειμένου να ανεβάσουμε την απόδοση, θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τον άσσο με το over, διότι η Αταλάντα είναι η κάτοχος της παραγωγικότερης επίθεσης στην κατηγορία!

Στην 3ο όμιλο της Γ Ιταλίας απομένουν δύο αγωνιστικές και η Παλέρμο υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Καβέζε. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν τη δυναμική και την αίγλη του παρελθόντος, αλλά αυτό το ματς θα το πάρουν…

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα είναι… τυχερή διότι την προσεχή Πέμπτη διεξάγεται ο ημιτελικός του Europa League ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Άρσεναλ. Σήμερα λοιπόν θα υπάρξουν αλλαγές από πλευράς γηπεδούχων και έτσι οι καταλανοί είναι σε θέση να ρεφάρουν την ήττα από τη Ρεάλ.

Το Σεβίλλη – Γρανάδα αποτελεί γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διατηρούν φιλικές σχέσεις. Η Σεβίλλη παραμένει μέσα στο κόλπο για τον τίτλο και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Γρανάδα είναι μια ομάδα που αποδυναμώνεται πολύ μακριά από το γήπεδό της ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παρά το ότι βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα!

Όσο για την Ατλέτικο, οι γκέλες των τελευταίων αγωνιστικών δεν της δίνουν πλέον κανένα δικαίωμα  να μην κερδίζει ομάδες βαθμολογικά αδιάφορες όπως είναι η Μπιλμπάο. Επειδή όμως δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τους μαδριλένους, θα αφήσω το ματς για το Live προκειμένου να δω τις διαθέσεις και των μεν και των δε…

Στην Β Ισπανίας δεν αποκλείω βολική ισοπαλία στο Αλκορκόν – Λεγκανές, καθώς οι μεν γηπεδούχοι θα παραμείνουν εκτός γραμμής υποβιβασμού και οι δε φιλοξενούμενοι θα εδραιώσουν τη θέση τους στα play off ανόδου.

Στη Γαλλία θα ποντάρω στη δυάδα Ρεν – Μονακό που αποδίδει 1.92 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]. Η φορμαρισμένη Ρεν διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη και απόψε φιλοξενεί την ουσιαστικά υποβιβασμένη Ντιζόν. Η δε Μονακό σκορπίζει τον… πανικό σε όλους τους αντιπάλους της το τελευταίο διάστημα καθώς έρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες με τέρματα 14-0! Έχει ήδη 10 διπλά στο ενεργητικό της και η Ανζέ είναι ντεφορμέ και παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά. Διαθέτει μάλιστα και μια από τις χειρότερες έδρες στην κατηγορία (5-3-8).

Στην Τουρκία δεν πιστεύω ότι η Φενέρ τώρα που βρήκε τη φόρμα της, να σκοντάψει απέναντι στην Κασίμπασα. Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον και λογικά η ομάδα της πόλης θα επικρατήσει.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείω βολικό Χ στο Μαλάτιασπορ – Ανκαραγκούτσου καθώς οι δύο ομάδες έχουν από 37 και 38 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 34. Ούτως ή άλλως η Μαλάτιασπορ έχει ήδη 13 ισοπαλίες στην κατηγορία.

Στην Δανία ποντάρεται ιδιαίτερα το διπλό της Άαλμποργκ και αυτό είναι λογικό διότι η Χόρσενς έχιε ήδη υποβιβαστεί. Το διπλό αυτό προσφέρεται στο 1.85 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη τιμή που κυκλοφορεί.

Εγώ θα προσθέσω και τον εξίσου καλοπληρωμένο άσσο της Μπρόντμπι η οποία εξακολουθεί να παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου. Σήμερα παίζει με την ουραγό των play off Ράντερς που δεν μας έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο έως τώρα!

Στη Σουηδία η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Βάρμπεργκς και Τζουργκάρντεν είναι μεγάλη και δεδομένη, οπότε αν δεν συμβεί κανένα… απρόοπτο οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν.

Στην Κροατία η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα κινδυνεύσει να χάσει τον τίτλο μέσα στην έδρα της από την υποδεέστερη Χάιντουκ. Η Ντιναμό διαθέτει την καλύτερη έδρα (12-1-2), αλλά και την – με διαφορά – παραγωγικότερη επίθεση με 68 γκολ στο ενεργητικό της.

Στο Μεξικό τέλος, σήμερα θεωρώ ότι έχουν προβάδισμα για τη νίκη η Κλαμπ Αμέρικα και η Κερετάρο. Η πρώτη διεκδικεί τον τίτλο και φιλοξενείται από την ντεφορμέ Τολούκα η οποία έρχεται από 4 ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Κλαμπ Αμέρικα το ίδιο διάστημα είχε 5 νίκες και μια ισοπαλία. Η Κερετάρο έχει καλή έδρα και σήμερα αντιμετωπίζει την Χουάρες που εκτός έδρας μετρά 6 ήττες σε 8 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη άμυνα και δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας μικρός πανικός από σημεία που περνάνε και με… περίεργο τρόπο…

[eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]

Το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] προσφέρει αυτό το τριήμερο σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή σε όλους τους αγώνες των ελληνικών play off, στην Πρέμιερ Αγγλίας, στο Καμπιονάτο και στην Μπουντεσλίγκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ